Środa, 23 Maja 2012 | Imieniny: Leoncjusza, Michała, Renaty | Pogoda: 19°C, 1021 hPa, wiatr 20.8 km/h    | zobacz prognozę » ch24 na komórkę
Prześlij swój materiał

Forum Ch24

Najlepszy fryzjer w Chojnicach

odpowiedz

konto usunięte

użytkownik

Jaki jest waszym zdaniem najlepszy fryzjer w Chojnicach ? Proszę o opinie.
0

konto usunięte

użytkownik

lubie chodzic do fryzjera na pilsudzkiego nad biedronkie miły fryzjer fajnie obcina i tani polecam !!!
Oceniono 2 razy -2

konto usunięte

użytkownik

Najlepszy fryzjer jest w Parku Wodnym ul. Huberta Wagnera 1. Bardzo miła obsługa ( są wyjątki) i kobietki naprawdę znają się na rzeczy...
Oceniono 1 raz -1

konto usunięte

użytkownik

najlepszy jest fryzjer na os bytowskich
Oceniono 1 raz 1

konto usunięte

użytkownik

również polecam salon ARLETA
Oceniono 1 raz -1

AnusiaB

użytkownik

Polecam salon fryzjerski ARLETA ostatnio uratowali mi w nim włosy;););)
Oceniono 2 razy -2

malajka

użytkownik

A ja polecam salonik fryzjerski ,,Afrodyta" przy ulicy Mestwina, Przesympatyczna obsługa zapominam o wszystkich problemach no i włosy zawsze zrobione perfekcyjnie
Oceniono 2 razy -2

konto usunięte

użytkownik

Polecam zakład fryzjerski za budką z kebabami jak się idzie do Starostwa Powiatowego (wejście od podwórka). Nie jest drogo a bardzo ładnie obcinają W szczególności polecam panią Basię.
Oceniono 1 raz 1

konto usunięte

użytkownik

najlepszym zakładem fryzjerskim w mieście jest zakład na ulicy strzeleckiej fajne laski miła obsługa i NAJTANIEJ w mieście
0

konto usunięte

użytkownik

"Atelier"

ul. Bałtycka 20

POLECAM!!!
Oceniono 2 razy -2

depcio87

użytkownik

matrix na mlynskiej albo w czluchowie;D byc moze dla niektorych drogo ,na os bytowskich robia tanio i potwornie;D moja mama jak wyszla z zakladu na os bytowskiej wygladala jak jakis koles z afro;Dhehehe polecam zaklad w konarzynach u ANi...obecnie pracuje tam PAni Iwona z czluchowskiego matrixa.....pozdrawiam
0

amarzena1

użytkownik

Gdzie jest w Chojnicach ul. Bałtycka?
Oceniono 1 raz -1

amarzena1

użytkownik

Jest tam podobno jakiś fryzjer.
Oceniono 1 raz -1

konto usunięte

użytkownik

Bałtycka to jest od Ceynowy w kierunku Rzepakowej - równiez polecam
Oceniono 1 raz -1

luki1956

użytkownik

myślę ze Arleta z tradycją , a ciekawe do jakiego raczej byście nie weszli z jakiegoś powodu
Oceniono 2 razy -2

luki1956

użytkownik

do emigie - gdzie ten zakład za budką z kebabami jaka to ulica. nie wiem gdzie to jest
0

konto usunięte

użytkownik

Tylko salon "Laurent" w Chojnicach na Wysokiej 51 .Chodzę tam już ze 2 lata miłe i profesjonalne fryzjerki,dobre materiały,a kawa lepsza jak w domu.Gorąco polecam.Alina .Aha ceny jak na te jakość OK !
Oceniono 3 razy -3

amarzena1

użytkownik

do luki1956
myślę, że Arleta, to leci już tylko na opini, że kiedyś była dobra.
Parę razy miałam okazję widzieć np. farbowanie włosów spod jej ręki i uwierzcie mi, były takie niedociągnięcia, że ho,ho!
I to sama szefowa zajmowała się tą głową.
A o fryzurach, to mogę napisać tylko to, że połowa jej klientek po wyjściu z salonu wygląda jak ona.
Czyli robi im fryzurki jakie sama nosi.
Ale możliwe, że kobitki siadają na fotelu i mówią: poproszę "na szefową"!
Oceniono 4 razy -2

konto usunięte

użytkownik

do luki1956
To jest chyba ul. 31 stycznia
0

franka

użytkownik

Popieram amarzena1: brawo:
Ja kiedyś też chodziłam tylko do Arlety, ale to już nie to samo co kiedyś. Teraz są tam ciągle inne fryzjerki, co też o czymś świadczy..... Zawsze denerwowało mnie to, że umawiałam się niby do samej szefowej, a jak siadałam na fotelu, to p. Arleta tylko zaczynała robć mi włosy, następnie wołała praktykantkę, a sama szła do następnej klientki. Rozumiem, że te młode muszą się nauczyć na jakiejś głowie, ale nie chciałam, żeby akurat na mojej.
Oceniono 5 razy 5

Logowanie

Zaloguj się

Pozdrowienia dodaj

0 znaków

Kursy walut

NBP 2012-05-22
1 USD 3.38 -0.34% 1 JPY 4.25 -0.58%
1 EUR 4.32 -0.27% 1 RUB 0.11 -0.28%
1 CHF 3.6 -0.27% 1 CZK 0.17 -0.06%
1 GBP 5.34 -0.44% 1 SEK 0.48 0.06%

Sondaże Ch24 archiwum »

Czy parking przy parku Tysiąclecia powinien pozostać w dłuższej perspektywie bezpłatny?

Wyniki Lotto

LOTTO 2012-05-22

• 6
  • 9
  • 32
  • 34
  • 38
  • 44

Ceny paliw na chojnickich stacjach2012-05-17

E95 E98 ON LPG BIO
123 Statoil 5.82 zł 5.97 zł 5.77 zł 2.82 zł -
Bliska - - - - -