Środa, 23 Maja 2012 | Imieniny: Leoncjusza, Michała, Renaty | Pogoda: 19°C, 1021 hPa, wiatr 20.8 km/h    | zobacz prognozę » ch24 na komórkę
Prześlij swój materiał

Forum Ch24

tatuaż

odpowiedz

konto usunięte

użytkownik

gdzie w chojnicach i czy wogóle można sobie zrobić tatuaż.
0

franka

użytkownik

ruda, bez obrazy, ale po co się pytasz, czy w ogóle w Chojnicach można sobie zrobić tatuaż?
Teraz są takie czasy, że nawet w Czyczkowach ktoś by się znalazł, kto robi tatuaże.
0

konto usunięte

użytkownik

Oj Franka, Franka... Rudej raczej nie szuka artysty z Pietruszkowej.
0

konto usunięte

użytkownik

A ja też chętnie bym się dowiedziała! Bo marzy mi się obrazek na ciele ale jakoś szyldu pt "studio tatuażu" w chojnicach nie widziałam... na pewnoe gdzies można zrobić ale gdzie?
0

konto usunięte

użytkownik

No i tak zrobić żeby było "bezpiecznie" z zachowaniem wszelkich zasad bezpieczeństwa i sterylności. To strasznie ważne.
0

Szym1k

użytkownik

W Chojnicach nie ma salonu musisz poszukać kogoś kto zrobi to prywatnie. Zawsze możesz uderzyć do Trójmiasta czy Bydgoszczy.
0

CZARNA32

użytkownik

• kasia
Didier jestes dobrze poinformowany co do artystów z pietruszkowej
0

konto usunięte

użytkownik

Jest taki szyld na Wysokiej zaraz obok Sumy. Zdolnosci artystycznych właściciela nie znam. Cos mało znany salon.
0

madzia1988

użytkownik

A ja mam kolegę który robi tatuaże już parę lat;-) Zachęcam
0

konto usunięte

użytkownik

Co do tatuazu to zapraszam do mojej galeri na Chojnice24 na koncie "nairda" lub tez na nasza klase: http://nk.pl/profile/30765961/gallery/album/3 lub tez droga mailowa: adrian 84-43@tlen.pl Pozdrawiam
0

konto usunięte

użytkownik

nairda84 powiem ci ze ta galeria jest calkiem przyzwoita.ty robisz te tautaze??? moglbym byc wstepnie zainteresowany. przeslij mi jakeis informacje na temat ceny i doswiadczenia na poczte bolasty@interia.pl
0

konto usunięte

użytkownik

w Chojnicach salonu nie ma, to , co przedstawia w galerii kolega Adrian to dla mnie początek jego dłuuuugiewj drogi, jja bym się nie dała tak oszpecić, widać, że ręka niepewna no i wykonanie...
w Gdańsku jest świetnie studio Pandemonium, poza tym 6-7 sierpnia w Stoczni Gdańskiej jest Tattoo Konwent, najlepsi artysci z Polski i z zagranicy, można sobie u nich zrobić. w końcu to na całe zycie i warto zapłacić
0

larrysa

użytkownik

nairda84 tak zgadza sie .. POLECAM KOLEGE !!!
0

larrysa

użytkownik

noreen zrób lepsze a potem sie pochwal twoimi wypocinami,wtedy mozemy prowadzic konwersacje kto zrobi lepiej,
0

konto usunięte

użytkownik

Larrysa, nie szczekaj bez sensu... Noreen nie pisze, że tworzy lepsze tatuaże, a post jego (jej) jest bardzo na temat akurat.
0

konto usunięte

użytkownik

W Chojnicach był kiedyś salon tatuażu,szybciej zamknęli niż powstał. Podobno w Brusach "coś" też było niedawno. Noreen, nie uważam się za kogoś super itd, ale chyba nie widziałaś oszpeconych tatuaży robionych w Chojnicach. A co do profesjonalnych salonów to miałem okazję widzieć poprawkę robioną po kimś z salonu kto ma 12 lat stażu w tym temacie, więc to różnie bywa. A konwencja jest 7-8 sierpień.
0

konto usunięte

użytkownik

Larrysa, Nairda84- napisałam grzecznie, bez obrażania nikogo. widać jasno, że rysunki nie są dobre. zwyczajnie.

" Noreen, nie uważam się za kogoś super itd, ale chyba nie widziałaś oszpeconych tatuaży robionych w Chojnicach"- wtf?
Oczywiscie, ze mozna zobaczyc fuszerkę po tatuażach z "salonów"- pytanie, co nazywamy "salonem tatuażu" ("coś w Brusach, coś w Chojnicach czy miejsce, gdzie : zrobią Ci test na reakcje alergiczne skóry, otrzymasz kosmetyki do gojenia i pielęgnacji i będziesz mógł spojrzeć w portfolio z tysiącami dobrze wyrysowanych wzorów?)

Dobrze, ze mnie poprawiłeś z terminem konwentu - wybierz się, warto
0

amarzena1

użytkownik

noreen i nairda
nie kłóćcie się, tylko się umówcie, zróbie sobie tatuaże na wzajem i porównajcie kto bardziej spieprzył.
:1miejsce:
0

konto usunięte

użytkownik

amarzena1 - nikt się nie kłóci, kolega jest grzeczny, ja też.
pisze się- "nawzajem"
0

konto usunięte

użytkownik

Właśnie, pisze się nawzajem ;p
0

Logowanie

Zaloguj się

Pozdrowienia dodaj

0 znaków

Kursy walut

NBP 2012-05-22
1 USD 3.38 -0.34% 1 JPY 4.25 -0.58%
1 EUR 4.32 -0.27% 1 RUB 0.11 -0.28%
1 CHF 3.6 -0.27% 1 CZK 0.17 -0.06%
1 GBP 5.34 -0.44% 1 SEK 0.48 0.06%

Sondaże Ch24 archiwum »

Czy parking przy parku Tysiąclecia powinien pozostać w dłuższej perspektywie bezpłatny?

Wyniki Lotto

LOTTO 2012-05-22

• 6
  • 9
  • 32
  • 34
  • 38
  • 44

Ceny paliw na chojnickich stacjach2012-05-17

E95 E98 ON LPG BIO
123 Statoil 5.82 zł 5.97 zł 5.77 zł 2.82 zł -
Bliska - - - - -