Środa, 23 Maja 2012 | Imieniny: Leoncjusza, Michała, Renaty | Pogoda: 19°C, 1021 hPa, wiatr 20.8 km/h    | zobacz prognozę » ch24 na komórkę
Prześlij swój materiał

Forum Ch24

tatuaż

odpowiedz

marzenka43

użytkownik

nie róbcie sobie tatuaży!!!
0

larrysa

użytkownik

ja jeszcze ze 2 sobie zrobie
0

danektattoo

użytkownik

• daniel
polecam swoje uslugi numer tel 883 523 453
danektattoo
0

Quo_Vadis

użytkownik

Danek,a gdzie to robisz? w piwnicy ,zardzewiałymi igłami?? Ja dziękuję NIE!! podaj Regon,Nip,pokaż ,czy masz narzędzia JEDNORAZOWE lub profesjonalnie sterylizowane.Za HIV,WZW,czy inny syf -DZIĘKUJĘ
0

danektattoo

użytkownik

• daniel
psujesz mi opinie !!!! nawet nie zadzwonisz nie zapytasz a mowisz ze w piwnicy nie ladnie
danektattoo
0

Quo_Vadis

użytkownik

hello danek........a zapodasz mi nazwę Firmy? nr REGON,i proszę o NIP serio proszę.
Bo tylko od legalnie działającej firmy dziargnę sobie wzorek ;)
0

888tattoo

użytkownik

Quo_Vadis wejdź na www.888tattoo.pl tu masz wszystkie moje dane napisane i prace, przyjdź, zobaczysz sam i ocenisz. Mam autoklaw, podpisaną umowę z sanepidem oraz utylizacją, więc gwarantuję, że wszystko jest czyste i problemu nie ma ;) A jeśli chodzi o NIP i REGON to mogę CI pokazać prywatnie.
0

Quo_Vadis

użytkownik

hej tattoo,a to zmienia postać rzeczy autoklaw -sterylizacja to OK wzorki wszystkie Twoje? jeśli tak to śliczne.........
0

888tattoo

użytkownik

Wszystkie moje, nie wrzucam niczego co nie pochodzi spod moich maszynek To jest tylko część, wybrane, resztę mogę CI pokazać na miejscu bez problemu, cały asortyment jakim dysponuję, tusze, maszynki, igły, środki do dezynfekcji itd.
0

dorota_jaz

użytkownik

U 888tattoo na pewno jest czysto, 100 razy sprzątane w ciągu dnia
POLECAM!!!

Ostatnio edytowany przez dorota_jaz (2011.09.03 01:02:25)

0

Volven

użytkownik

Polecam 888 tattoo!
Miałam tam robiony trudny wzór i wyszedł rewelacyjnie! Byłam niedawno na konwencie tattoo w Gdańsku i pokazywałam moje dziarki kilku osobom z branży, wszystkim się podobało, mówili, że dobrze zrobione ;-)
W salonie jest bardzo czysto, wszystkie narzędzia sterylne, igły jednorazowe, maszynki profesjonalne. Sądzę, że w okolicy jest to najlepszy salon, wiem, że są też w Chojnicach domowi tatuatorzy, których usługi są tańsze, ale nie polecam, pomijając to, że z reguły umiejętności pozostawiają wiele do życzenia, nie jest to bezpieczne - łatwo zarazić się HIV, WZW itd., a zdrowie jest przecież bezcenne...
Nie ważne, gdzie kto będzie się tatuował, pamiętajcie, że to wzór na całe życie (oczywiście, można usuwać laserowo, ale nie po to robi się tattoo, by go potem usuwać, co tanie zresztą nie jest...) i że dobrze zrobiony tatuaż, czyli zrobiony przez osobę z odpowiednią wiedzą, umiejętnościami i sprzętem, będzie ozdobą ciała, jeżeli natomiast ktoś zdecyduje się na tattoo za przysłowiową butelkę wódki u Niewiadomokogo, efekt końcowy może być bardzo kiepski i taki wzorek może jedynie oszpecać ciało, pomijając już kwestie zdrowotne... Oczywiście, można go potem zakryć innym tatuażem, ale to dodatkowe koszta, a poza tym nowy wzór trzeba dopasować do starego... Uważam, że w takich przypadkach lepiej albo wydać więcej i mieć piękny bezpiecznie zrobiony tatuaż, albo nie robić sobie go wcale... ;-)

Pozdrawiam!!
0

maxin

użytkownik

wpiszcie sobie na stronie chojnice 24 wejdzcie w ogłoszenia wpiszcie w szukane "tatuaze" i wyskoczy ogłoszenie z danymi polecam
0

Nika

użytkownik

Witam dołączę się do dyskusji ponieważ jestem świeżo po zrobionym tatuażu.Robiłam go w Toruniu w
TILL DEATH TATTOO.Jestem w 100% zadowolona. Salon bardzo czysty, a pan Piotr to profesjonalista.
0

niko

użytkownik

a ja mam tatuaż zrobiony przez profesjonaliste ż chojnic i gały by wam wyszły z podziwu ale nie powiem wam kto to bo nie dorośliście jeszcze do tego
0

Penelopa

użytkownik

To może zamiast obrażać, jacy to jesteśmy niedorozwinięci byś udowodnił, że masz profesjonalnie zrobione pokazując na jakimś zdjęciu.
0

niko

użytkownik

do penelopy ja nie obrażam nikogo a tym bardziej nie nazwałem nikogo niedorozwiniętym więc to nie miło tak pisać a zwracałem sie do osób które nie wiedzą jeszcze czego chcą od życia reszcie dopinguje tatuażu
wiec penelopo pozdrawiam
0

Penelopa

użytkownik

Niko, to może inaczej... daj radę tym co nie wiedzą gdzie zrobić, i każdy będzie zadowolony
0

mimimi

użytkownik

Polecam 888tatto-prefosjonalista w 100%
0

rycerz

użytkownik

Na Pietruszkowej to wiem i gratisowo zrobią.
0

INSTYTUT URODY

użytkownik

Witam,
A ja polecam AVE.TATTOO & PIERCING w Człuchowie !Jestem fryzjerem i kolega duuużo poprawia kleksów i naprawde ma talent,a takie jakies samoreklamy ze sie ma tusze super i maszynki,to chyba powinno byc standardem w oficjalnym studiu,a ze jest czysto to czym tu sie chwalic !!!Wiec tatuaże cieniowane widziałem i oczy wychodza ,również kolczykowanie ciała profesjonalnie z pasja i mozliwosc zakupienia biżuteriii.Polecam
0

Logowanie

Zaloguj się

Pozdrowienia dodaj

0 znaków

Kursy walut

NBP 2012-05-23
1 USD 3.45 1.92% 1 JPY 4.34 2.14%
1 EUR 4.36 0.86% 1 RUB 0.11 1.11%
1 CHF 3.63 0.87% 1 CZK 0.17 -0.12%
1 GBP 5.41 1.32% 1 SEK 0.48 1.05%

Sondaże Ch24 archiwum »

Czy parking przy parku Tysiąclecia powinien pozostać w dłuższej perspektywie bezpłatny?

Wyniki Lotto

LOTTO 2012-05-22

• 6
  • 9
  • 32
  • 34
  • 38
  • 44

Ceny paliw na chojnickich stacjach2012-05-17

E95 E98 ON LPG BIO
123 Statoil 5.82 zł 5.97 zł 5.77 zł 2.82 zł -
Bliska - - - - -