danektattoo
użytkownik
polecam swoje uslugi numer tel 883 523 453
danektattoo
888tattoo
użytkownik
Quo_Vadis wejdź na www.888tattoo.pl tu masz wszystkie moje dane napisane i prace, przyjdź, zobaczysz sam i ocenisz. Mam autoklaw, podpisaną umowę z sanepidem oraz utylizacją, więc gwarantuję, że wszystko jest czyste i problemu nie ma ;) A jeśli chodzi o NIP i REGON to mogę CI pokazać prywatnie.
Volven
użytkownik
Polecam 888 tattoo!
Miałam tam robiony trudny wzór i wyszedł rewelacyjnie! Byłam niedawno na konwencie tattoo w Gdańsku i pokazywałam moje dziarki kilku osobom z branży, wszystkim się podobało, mówili, że dobrze zrobione ;-)
W salonie jest bardzo czysto, wszystkie narzędzia sterylne, igły jednorazowe, maszynki profesjonalne. Sądzę, że w okolicy jest to najlepszy salon, wiem, że są też w Chojnicach domowi tatuatorzy, których usługi są tańsze, ale nie polecam, pomijając to, że z reguły umiejętności pozostawiają wiele do życzenia, nie jest to bezpieczne - łatwo zarazić się HIV, WZW itd., a zdrowie jest przecież bezcenne...
Nie ważne, gdzie kto będzie się tatuował, pamiętajcie, że to wzór na całe życie (oczywiście, można usuwać laserowo, ale nie po to robi się tattoo, by go potem usuwać, co tanie zresztą nie jest...) i że dobrze zrobiony tatuaż, czyli zrobiony przez osobę z odpowiednią wiedzą, umiejętnościami i sprzętem, będzie ozdobą ciała, jeżeli natomiast ktoś zdecyduje się na tattoo za przysłowiową butelkę wódki u Niewiadomokogo, efekt końcowy może być bardzo kiepski i taki wzorek może jedynie oszpecać ciało, pomijając już kwestie zdrowotne... Oczywiście, można go potem zakryć innym tatuażem, ale to dodatkowe koszta, a poza tym nowy wzór trzeba dopasować do starego... Uważam, że w takich przypadkach lepiej albo wydać więcej i mieć piękny bezpiecznie zrobiony tatuaż, albo nie robić sobie go wcale... ;-)
Pozdrawiam!!
maxin
użytkownik
wpiszcie sobie na stronie chojnice 24 wejdzcie w ogłoszenia wpiszcie w szukane "tatuaze" i wyskoczy ogłoszenie z danymi polecam
Nika
użytkownik
Witam dołączę się do dyskusji ponieważ jestem świeżo po zrobionym tatuażu.Robiłam go w Toruniu w
TILL DEATH TATTOO.Jestem w 100% zadowolona. Salon bardzo czysty, a pan Piotr to profesjonalista.
niko
użytkownik
a ja mam tatuaż zrobiony przez profesjonaliste ż chojnic i gały by wam wyszły z podziwu ale nie powiem wam kto to bo nie dorośliście jeszcze do tego
Penelopa
użytkownik
To może zamiast obrażać, jacy to jesteśmy niedorozwinięci byś udowodnił, że masz profesjonalnie zrobione pokazując na jakimś zdjęciu.
niko
użytkownik
do penelopy ja nie obrażam nikogo a tym bardziej nie nazwałem nikogo niedorozwiniętym więc to nie miło tak pisać a zwracałem sie do osób które nie wiedzą jeszcze czego chcą od życia reszcie dopinguje tatuażu
wiec penelopo pozdrawiam
mimimi
użytkownik
Polecam 888tatto-prefosjonalista w 100%
rycerz
użytkownik
Na Pietruszkowej to wiem i gratisowo zrobią.
Witam,
A ja polecam AVE.TATTOO & PIERCING w Człuchowie !Jestem fryzjerem i kolega duuużo poprawia kleksów i naprawde ma talent,a takie jakies samoreklamy ze sie ma tusze super i maszynki,to chyba powinno byc standardem w oficjalnym studiu,a ze jest czysto to czym tu sie chwalic !!!Wiec tatuaże cieniowane widziałem i oczy wychodza ,również kolczykowanie ciała profesjonalnie z pasja i mozliwosc zakupienia biżuteriii.Polecam