konto usunięte
użytkownik
proszę doradźcie jakiego wybrac lekarza rodzinnego
rpacki
użytkownik
to prawda pani Antczak jest super lecz jeśli chodzi o pediatrów to nie polecam ani Windorskiego ani Płotki - raz byłem u Windorskiego to naskoczył że jak śmiem przychodzić w sobotę to ciekawe poco on tam siedzi w sobotę żeby tylko kaw pic i od pękać dniówkę a tydzień później mały miał początki grypy i Płotka przepisał tylko witaminę C i tym go leczył dziś 3-4 dni później jest ciężko chory że nie je i jest w złej formie a 3-4 dni temu było jeszcze ok wystarczyło by podać wtedy mu syrop takich mamy lekarzy w Chojnicach
baccco
użytkownik
p.Płotka to bardzo dobry lekarz nie zapisuje od razu antybiotyku jak to robi reszta lekarzy np. p. Antczak i nie zapisuje drogich leków ze względu bo ma coś gratis od firmy może czasami wystarczy pomyśleć.Chodząc do p. Antczak to nawet nie raczyła powiedzieć że moje dziecko ma szmery w sercu co to za lekarz pytam?
kinia
milka1260
użytkownik
a Ja bym poradzila Dr. Kwasny przyjmuje wNowej Przychodni i Jestv wspanialym lekarzem ;)
sikor32
użytkownik
Tak... Kwaśny jest super. Obojętnie z czym się nie przyjdzie, to poleca pić sok-multiwitaminę Oettkera...
erenz
użytkownik
polecam dr. Ptasznik (Renz). Przyjmuje w przychodni na weterynaryjnej. na poczekaniu usg, ekg, badania krwi i co najwazniejsze nie trzeba czekac w dlugich kolejkach jak na koscierskiej. Rowniez dr Zaparuszewski jest znakomitym specjalista w Chojnicach.
toffi
użytkownik
czy doktor ptaszik przyjmuje prywatnie czy na NFOZ jeśli prywatnie to ile kosztuje wizyta z ekg
erenz
użytkownik
dr Ptasznik przyjmuje na NFZ.
ala123
użytkownik
a ja polecam nową przychodnię na Bytowskiej- byliście tam? ślicznie! Prowadzi ja Therapeutica i pacjent ma naprawdę super ... i nieprawda jest że się płaci - wszystko jest na fundusz ktoś poprostu bzdury opowiada na mieście może z zazdrości- ja jestem zadowolona i napewno skorzystam nie raz...
markoni
użytkownik
Na Bytowskiej już nie ma jest na Weterynaryjnej Polecam dr.Zaparuszewski i Dr Renc Bardzo miła i szybka obsługo ,kolejki he,he nie te czasy Tylko na Kościerskiej są kolejki nie rozumiem ze tam ktoś jeszcze chodzi
ala123
użytkownik
oczywiscie ze jest na Bytowskiej nowa przychodnia na nfz kiedys byl re-med a teraz jest nowa prowadzona przez therapeutice a w przyszlym roku ma byc budowana wielka przychodnia obok tej gdzie teraz lekarz przyjmuje
erenz
użytkownik
a jacy specjalisci przyjmuja na bytowskiej?
koga
użytkownik
Czy mógłby mi ktoś polecić lekarza pierwszego kontaktu na Kościerskiej?
koga
użytkownik
Moje pytanie dotyczy lekarza pierwszego kontaktu dla dorosłych. Ponawiam pytanie /chodzi o przychodnię na ul. Kościerskiej/