Środa, 23 Maja 2012 | Imieniny: Leoncjusza, Michała, Renaty | Pogoda: 19°C, 1021 hPa, wiatr 20.8 km/h    | zobacz prognozę » ch24 na komórkę
Prześlij swój materiał

Forum Ch24

LEKARZ CHOJNICE

odpowiedz

konto usunięte

użytkownik

proszę doradźcie jakiego wybrac lekarza rodzinnego
0

konto usunięte

użytkownik

Pani Wiesława Antczak jest na Kościerskiej w przychodni dziecięcej!Naprawdę super
0

rpacki

użytkownik

to prawda pani Antczak jest super lecz jeśli chodzi o pediatrów to nie polecam ani Windorskiego ani Płotki - raz byłem u Windorskiego to naskoczył że jak śmiem przychodzić w sobotę to ciekawe poco on tam siedzi w sobotę żeby tylko kaw pic i od pękać dniówkę a tydzień później mały miał początki grypy i Płotka przepisał tylko witaminę C i tym go leczył dziś 3-4 dni później jest ciężko chory że nie je i jest w złej formie a 3-4 dni temu było jeszcze ok wystarczyło by podać wtedy mu syrop takich mamy lekarzy w Chojnicach
0

baccco

użytkownik

p.Płotka to bardzo dobry lekarz nie zapisuje od razu antybiotyku jak to robi reszta lekarzy np. p. Antczak i nie zapisuje drogich leków ze względu bo ma coś gratis od firmy może czasami wystarczy pomyśleć.Chodząc do p. Antczak to nawet nie raczyła powiedzieć że moje dziecko ma szmery w sercu co to za lekarz pytam?
kinia
0

milka1260

użytkownik

a Ja bym poradzila Dr. Kwasny przyjmuje wNowej Przychodni i Jestv wspanialym lekarzem ;)
Oceniono 1 raz -1

sikor32

użytkownik

Tak... Kwaśny jest super. Obojętnie z czym się nie przyjdzie, to poleca pić sok-multiwitaminę Oettkera...
Oceniono 1 raz -1

erenz

użytkownik

polecam dr. Ptasznik (Renz). Przyjmuje w przychodni na weterynaryjnej. na poczekaniu usg, ekg, badania krwi i co najwazniejsze nie trzeba czekac w dlugich kolejkach jak na koscierskiej. Rowniez dr Zaparuszewski jest znakomitym specjalista w Chojnicach.
Oceniono 2 razy 0

toffi

użytkownik

czy doktor ptaszik przyjmuje prywatnie czy na NFOZ jeśli prywatnie to ile kosztuje wizyta z ekg
Oceniono 2 razy 0

erenz

użytkownik

dr Ptasznik przyjmuje na NFZ.
Oceniono 2 razy 0

ala123

użytkownik

a ja polecam nową przychodnię na Bytowskiej- byliście tam? ślicznie! Prowadzi ja Therapeutica i pacjent ma naprawdę super ... i nieprawda jest że się płaci - wszystko jest na fundusz ktoś poprostu bzdury opowiada na mieście może z zazdrości- ja jestem zadowolona i napewno skorzystam nie raz...
Oceniono 1 raz -1

markoni

użytkownik

Na Bytowskiej już nie ma jest na Weterynaryjnej Polecam dr.Zaparuszewski i Dr Renc Bardzo miła i szybka obsługo ,kolejki he,he nie te czasy Tylko na Kościerskiej są kolejki nie rozumiem ze tam ktoś jeszcze chodzi
Oceniono 1 raz 1

ala123

użytkownik

oczywiscie ze jest na Bytowskiej nowa przychodnia na nfz kiedys byl re-med a teraz jest nowa prowadzona przez therapeutice a w przyszlym roku ma byc budowana wielka przychodnia obok tej gdzie teraz lekarz przyjmuje
0

erenz

użytkownik

a jacy specjalisci przyjmuja na bytowskiej?
0

koga

użytkownik

Czy mógłby mi ktoś polecić lekarza pierwszego kontaktu na Kościerskiej?
0

norbi226

użytkownik

• norbert
Ja polecam Panią Jolantę Thileman w przychodni eskulap na kościerskiej super pediatra dobry kontakt z dzieckiem super doradzi i co ważne odbiera komórkę wtedy kiedy się potrzebuje by się poradzić
POLECAM

Ostatnio edytowany przez norbi226 (2011.11.01 11:12:14)

0

koga

użytkownik

Moje pytanie dotyczy lekarza pierwszego kontaktu dla dorosłych. Ponawiam pytanie /chodzi o przychodnię na ul. Kościerskiej/
0

mirela136

użytkownik

• FaBi26
A Ja polecam Panią Dr Stryszewską przyjmującą w przychodni NoVA na Drzymały!!
Oceniono 1 raz 1

koga

użytkownik

????
0

chojniczanka:)

użytkownik

Ja polecam dr.Kwaśnego - może i trochę się do niego czeka,ale ma bardzo dobre podejście do dzieci i zawsze porządnie wytłumaczy,doradzi,pożartuje Jest naprawdę dobrym pediatrą.
Oceniono 1 raz -1

koga

użytkownik

Czy doczekam się odpowiedzi na pytanie o lekarza pierwszego kontaktu dla dorosłych - chodzi mi o przychodnię na ul. Kościerskiej? pozdrawiam.....
0

Logowanie

Zaloguj się

Pozdrowienia dodaj

0 znaków

Kursy walut

NBP 2012-05-23
1 USD 3.45 1.92% 1 JPY 4.34 2.14%
1 EUR 4.36 0.86% 1 RUB 0.11 1.11%
1 CHF 3.63 0.87% 1 CZK 0.17 -0.12%
1 GBP 5.41 1.32% 1 SEK 0.48 1.05%

Sondaże Ch24 archiwum »

Czy parking przy parku Tysiąclecia powinien pozostać w dłuższej perspektywie bezpłatny?

Wyniki Lotto

LOTTO 2012-05-22

• 6
  • 9
  • 32
  • 34
  • 38
  • 44

Ceny paliw na chojnickich stacjach2012-05-17

E95 E98 ON LPG BIO
123 Statoil 5.82 zł 5.97 zł 5.77 zł 2.82 zł -
Bliska - - - - -