konto usunięte
użytkownik
Gdzie w Chojnicach jest w miare tania apteka? I w jakich godzinach otwarta?
franka
użytkownik
Podobno w polo markecie jest tania apteka "pod lwem" czy jakoś tak.
konto usunięte
użytkownik
tania apteka jest na ulicy Drzymały w przychodni NOVA.
moli
użytkownik
Pytanie obecnie bardzo aktualne. Warto byłoby gdybyśmy podzielili się opiniami dotyczącymi pytania: GDZIE NAJTANIEJ KUPIĆ W CHOJNICACH LEKI?
Anita2009
użytkownik
w aptece w przychodni na kościerskiej nie chcą zrobić odpisu recepty tzn podzielic wykup na dwa razy a na starym rynku ta sprawa nie stanowi problemu
moli
użytkownik
Zastanawia mnie dlaczego 3 ostatnie wpisy widoczne są dopiero po zalogowaniu?
Myślę, że w dobie zawirowań w temacie zakupów leków pacjenci mają prawo wypowiadać się na temat bardzo ważny dla wielu ludzi zmuszonych szukać jak najtańszych możliwości wykupów leków.
W Chojnicach jest wiele aptek i dużo można by opowiadać na temat realizacji recept w nich.
Osobiście kilka razy miałam złe doświadczenia i przykre potraktowanie w aptece przy ul. Jana Pawła /przy centrum handl/. Niektóre z pracujących pań mogłyby podszkolić się w temacie kultury obsługi klienta.
Inny temat w jednej z aptek jeszcze grudniu za lek /choroba przewlekła/ żądano ponad 70zł, za który w innej aptece zapłaciłam trochę ponad 20zł.
Różnica tych 50zł jest przy częstym wykupie leków jest bardzo istotna a od stycznia przecież jest duże większe zamieszanie z lekami.
Zrobienie odpisu recepty nie powinno być problemem. Często bywa tak, że z jednej recepty ceny leków są różne w aptekach.
Myślę, że na forum ludzie mogliby wypowiadać się na temat, gdzie warto robić zakupy
Pozdrawiam chorych a zdrowym życzę, aby jak najdłużej cieszyli się dobrym samopoczuciem
she
użytkownik
Apteka w Polo Markecie ma z tego co wiem najtansze leki natomiast apteka w centrum miasta na starym rynku to kpiny jakies.leki o kilka do kilkunastu zlotych drozsze.plastry evra polo market - 41 zl apteka na rynku 54 zł.13 zlotych roznicy-bardzo ceny wygorowane maja.
ania2a
użytkownik
jest opinia ze apteka pod lwem w polomarkiecie jest najtansza w miescie. ale prawda jest taka ze w jednej aptece kupisz jeden lek taniej a drugi drozej. i tak jest wszedzie. ja witaminy dla kobiet ciezarnych kupowalam w polusiu bo kosztowaly 40 pln a te same na placu swietego jerzego w aptece 53 pln prawie wiec roznica spora. za to inhalator w polusiu kupilam za 170pln a w sklepie medycznym ten sam jakies 130pln no to przeplacilam. wiec sami widzice, jesli ktos stale kupuje jakis dany lekstale to warto rozejrzec sie po aptekach, wiramina c dla dzieci w polusiu jakies 15 zl a poszlam do innej apteki to dostalam za 11 zl.