konto usunięte
użytkownik
GDZIE JEST NAJGORSZY KEBAB,CHCIAŁBYM WIEDZIEĆ JAKICH MAM BUDEK W CHOJNICACH UNIKAĆ,MIESZKAM TU OD NIEDAWNA I NIE ORIENTUJE SIĘ ZA BARDZO.
ewa7173
użytkownik
Nie polecam budki obok Mc :/
konto usunięte
użytkownik
!!!! I kolejny temat na miarę głodnych myślicieli z Chojnic i okolic (nawet z tych wioch o 19 km oddalonych od Mekki tureckiego żarcia dla biedoty...).
franka
użytkownik
didier, nie odpowiedziałeś na pytanie, GDZIE JEST NAJGORSZY KEBAB. Więc się nie udzielaj.
konto usunięte
użytkownik
WŁAŚNIE JAK KOGOŚ NIE INTERESUJE TO NIECH NIE UDZIELA SIĘ,A JA WOLAŁBYM WIEDZIEĆ JAKICH MAM MIEJSC UNIKAĆ BO KEBAB LUBIE SOBIE ZJEŚĆ... A NIE CHCE FATALNIE TRAFIĆ
konto usunięte
użytkownik
Mario, ten liczebnik w nicku to wiek, dniówka czy IQ ?
konto usunięte
użytkownik
TEN LICZEBNIK DIDIER TO TWOJE IQ:brawo: BO NIESTETY JAKOŚ NIE ROZUMIESZ CO DO CIEBIE JEST NAPISANE,NIE INTERESUJE CIE TEMAT TO PO CO PISZESZ TO ŚWIADCZY TYLKO O TWOJEJ INTELIGENCJI JAK TAKIE COŚ DO KOGOŚ PISZESZ
konto usunięte
użytkownik
Nawet nie stać cie Mario na indywidualny żarcik... zmień dietę, biedaku.
waldi1980
użytkownik
Uwielbiam Kebaba!jadłem prawie wszedzie,wszystko smakuje na jedno kopyto,ogólnie dobrze---wszystko zależy od sosów.Moim zdaniem w Chojnicach niema zaje....stego KEBABA.Bo wszystkie Bary,które sprzedają kebaby na mięsie mielonym to ODPADY-RESZTKI-NAWET SKÓRA Z WŁOSAMI WIEPRZOWYMI,ITP!!
Wiem bo pracuje w produkcji miesa do KEBABA-niechce wam obrzydzić,ale uwierzcie mi.Obojetnie kto sprzedaje,ale normalne mieso-to jest tam prawdziwy kebab!Inni oszukują was,mówiąc PRAWDZIWY KEBAB!!
To jest oczywiście moje zdanie---nikogo nie reklamuje,co tu na tym portalu jest zawsze robione!
Szym1k
użytkownik
Zgadzam się z Waldkiem.
Co do tematu. Mario, zaprezentowałeś typowo polską mentalność, często krytykującą wszystko i wszystkich. Nie lepiej było spytać o najlepszy kebab?
Mi osobiście smakuje ten z Polo i Pasibrzucha. W Chojnicach nie jadłem jeszcze tego dania przyrządzonego w taki sposób, aby nie móc go przełknąć (i mam nadzieje, że nie będę).
btw.
Nic nie przebije Kebaba od Turka!
Się jadło na gęsto swego czasu na saksach.
Pozdrawiam.
Szym1k
użytkownik
Przepraszam za podwójnego posta, (błąd przeglądarki). Mam nadzieję, że admin posprząta.
konto usunięte
użytkownik
Najgorszy w budzie koloMc Donalda!!! Najlepszy koło wodociagów.
konto usunięte
użytkownik
A ja uważam że najlepszy jest koło Mc Donalda.Smacznie tanio i dużo.Jadam tam cały czas i nigdy sie nie zawiodłem
kilem0
użytkownik
Co wy wiecie o kebabie... W Polsce "kebab" robi się z wieprzowiny, albo z drobiu.. Prawdziwy Kebab powstaje z baraniny i nie pakują tam surówek od Grześkowiaka
Patrz w lusterka. Golfy są wszędzie!
konto usunięte
użytkownik
Dzis jadłam kebaba w barze koło MacDonalda.Rewelacja.Jednak zmiane właściciela można od razu zauważyć.Po pierwsze czyściutko .Porcja kebaba duża, świeże surówki i warzywa w bardzo dobrym smaku do tego bardzo dobrze przyprawione mięso,a co najważniejsze bardzo duża porcja-sosy do wyboru do koloru i to wszystko za bardzo rozsadna cene.Dopóki tak będzie to ja jak i moja rodzina i wszyscy moi znajomi bedziemy jadali tylko tam.Z czystym sumieniem polecam ten punkt
rafii1991
użytkownik
Najgorszy Kebab jaki jadłem był z Fabryki Pizzy nie polecam Mięso jak z Wątroby starego wieprza.
konto usunięte
użytkownik
Byłem w Waszym mieście kilka dni na delegacji.Piękne miasto super ludzie.Ponieważ jestem wielkim smakoszem kebaba więc zjadlem ich kilkanascie.Najsmaczniejszy był w barze koło MC Donalda super smak i te dodatki.Najgorszy -chyba nie napotkałem na takiego.Natomiast ten ,ktory mi najmniej smakował to ...... Niech to zostanie mnie miedzy mna a tym barem.Ogólnie w Waszym miescie mozna bardzo dobrze i smacznie zjesc.Jednak do baru koło MC Donalda na pewno zawsze zajrze kiedy tylko będę w Chojnicach
konto usunięte
użytkownik
osobiście polecam kebaba z chojniczanki i budki koło wodociągów