Środa, 23 Maja 2012 | Imieniny: Leoncjusza, Michała, Renaty | Pogoda: 19°C, 1021 hPa, wiatr 20.8 km/h    | zobacz prognozę » ch24 na komórkę
Prześlij swój materiał

Forum Ch24

NAJGORSZY KEBAB

odpowiedz

konto usunięte

użytkownik

GDZIE JEST NAJGORSZY KEBAB,CHCIAŁBYM WIEDZIEĆ JAKICH MAM BUDEK W CHOJNICACH UNIKAĆ,MIESZKAM TU OD NIEDAWNA I NIE ORIENTUJE SIĘ ZA BARDZO.
0

ewa7173

użytkownik

• Emilia
Nie polecam budki obok Mc :/
0

konto usunięte

użytkownik

!!!! I kolejny temat na miarę głodnych myślicieli z Chojnic i okolic (nawet z tych wioch o 19 km oddalonych od Mekki tureckiego żarcia dla biedoty...).
Oceniono 1 raz -1

CZARNA32

użytkownik

• kasia
Didier jak Cię temat nie interesuje to po co sie tu udzielasz
0

franka

użytkownik

didier, nie odpowiedziałeś na pytanie, GDZIE JEST NAJGORSZY KEBAB. Więc się nie udzielaj.
Oceniono 1 raz 1

konto usunięte

użytkownik

WŁAŚNIE JAK KOGOŚ NIE INTERESUJE TO NIECH NIE UDZIELA SIĘ,A JA WOLAŁBYM WIEDZIEĆ JAKICH MAM MIEJSC UNIKAĆ BO KEBAB LUBIE SOBIE ZJEŚĆ... A NIE CHCE FATALNIE TRAFIĆ
0

konto usunięte

użytkownik

Mario, ten liczebnik w nicku to wiek, dniówka czy IQ ?
0

konto usunięte

użytkownik

TEN LICZEBNIK DIDIER TO TWOJE IQ:brawo: BO NIESTETY JAKOŚ NIE ROZUMIESZ CO DO CIEBIE JEST NAPISANE,NIE INTERESUJE CIE TEMAT TO PO CO PISZESZ TO ŚWIADCZY TYLKO O TWOJEJ INTELIGENCJI JAK TAKIE COŚ DO KOGOŚ PISZESZ
0

konto usunięte

użytkownik

Nawet nie stać cie Mario na indywidualny żarcik... zmień dietę, biedaku.
0

waldi1980

użytkownik

Uwielbiam Kebaba!jadłem prawie wszedzie,wszystko smakuje na jedno kopyto,ogólnie dobrze---wszystko zależy od sosów.Moim zdaniem w Chojnicach niema zaje....stego KEBABA.Bo wszystkie Bary,które sprzedają kebaby na mięsie mielonym to ODPADY-RESZTKI-NAWET SKÓRA Z WŁOSAMI WIEPRZOWYMI,ITP!!
Wiem bo pracuje w produkcji miesa do KEBABA-niechce wam obrzydzić,ale uwierzcie mi.Obojetnie kto sprzedaje,ale normalne mieso-to jest tam prawdziwy kebab!Inni oszukują was,mówiąc PRAWDZIWY KEBAB!!
To jest oczywiście moje zdanie---nikogo nie reklamuje,co tu na tym portalu jest zawsze robione!
Oceniono 1 raz 1

Szym1k

użytkownik

Zgadzam się z Waldkiem.
Co do tematu. Mario, zaprezentowałeś typowo polską mentalność, często krytykującą wszystko i wszystkich. Nie lepiej było spytać o najlepszy kebab?
Mi osobiście smakuje ten z Polo i Pasibrzucha. W Chojnicach nie jadłem jeszcze tego dania przyrządzonego w taki sposób, aby nie móc go przełknąć (i mam nadzieje, że nie będę).
btw.
Nic nie przebije Kebaba od Turka!
Się jadło na gęsto swego czasu na saksach.
Pozdrawiam.
0

Szym1k

użytkownik

Przepraszam za podwójnego posta, (błąd przeglądarki). Mam nadzieję, że admin posprząta.
0

konto usunięte

użytkownik

Najgorszy w budzie koloMc Donalda!!! Najlepszy koło wodociagów.
0

konto usunięte

użytkownik

A ja uważam że najlepszy jest koło Mc Donalda.Smacznie tanio i dużo.Jadam tam cały czas i nigdy sie nie zawiodłem
0

kilem0

użytkownik

Co wy wiecie o kebabie... W Polsce "kebab" robi się z wieprzowiny, albo z drobiu.. Prawdziwy Kebab powstaje z baraniny i nie pakują tam surówek od Grześkowiaka
Patrz w lusterka. Golfy są wszędzie!
0

konto usunięte

użytkownik

Dzis jadłam kebaba w barze koło MacDonalda.Rewelacja.Jednak zmiane właściciela można od razu zauważyć.Po pierwsze czyściutko .Porcja kebaba duża, świeże surówki i warzywa w bardzo dobrym smaku do tego bardzo dobrze przyprawione mięso,a co najważniejsze bardzo duża porcja-sosy do wyboru do koloru i to wszystko za bardzo rozsadna cene.Dopóki tak będzie to ja jak i moja rodzina i wszyscy moi znajomi bedziemy jadali tylko tam.Z czystym sumieniem polecam ten punkt
0

konto usunięte

użytkownik

zgadzam się z panią z góry
przejął to niby nowy właściciel z tego co słyszałam
osobiście zamówiłam tak tortille i kebaba i mi bardzo smakowało
POLECAM )))))))))))))))))
0

rafii1991

użytkownik

• rafał
Najgorszy Kebab jaki jadłem był z Fabryki Pizzy nie polecam Mięso jak z Wątroby starego wieprza.
0

konto usunięte

użytkownik

Byłem w Waszym mieście kilka dni na delegacji.Piękne miasto super ludzie.Ponieważ jestem wielkim smakoszem kebaba więc zjadlem ich kilkanascie.Najsmaczniejszy był w barze koło MC Donalda super smak i te dodatki.Najgorszy -chyba nie napotkałem na takiego.Natomiast ten ,ktory mi najmniej smakował to ...... Niech to zostanie mnie miedzy mna a tym barem.Ogólnie w Waszym miescie mozna bardzo dobrze i smacznie zjesc.Jednak do baru koło MC Donalda na pewno zawsze zajrze kiedy tylko będę w Chojnicach
0

konto usunięte

użytkownik

osobiście polecam kebaba z chojniczanki i budki koło wodociągów
0

Logowanie

Zaloguj się

Pozdrowienia dodaj

0 znaków

Kursy walut

NBP 2012-05-23
1 USD 3.45 1.92% 1 JPY 4.34 2.14%
1 EUR 4.36 0.86% 1 RUB 0.11 1.11%
1 CHF 3.63 0.87% 1 CZK 0.17 -0.12%
1 GBP 5.41 1.32% 1 SEK 0.48 1.05%

Sondaże Ch24 archiwum »

Czy parking przy parku Tysiąclecia powinien pozostać w dłuższej perspektywie bezpłatny?

Wyniki Lotto

LOTTO 2012-05-22

• 6
  • 9
  • 32
  • 34
  • 38
  • 44

Ceny paliw na chojnickich stacjach2012-05-17

E95 E98 ON LPG BIO
123 Statoil 5.82 zł 5.97 zł 5.77 zł 2.82 zł -
Bliska - - - - -