Środa, 23 Maja 2012 | Imieniny: Leoncjusza, Michała, Renaty | Pogoda: 19°C, 1021 hPa, wiatr 20.8 km/h    | zobacz prognozę » ch24 na komórkę
Prześlij swój materiał

Forum Ch24

oslink

odpowiedz

markoni

użytkownik

Mam pytanie czy OSLINK ma zasięg do Charzyków Pilne !!!!!
Oceniono 1 raz -1

larrysa

użytkownik

do brus i czerska ma to do charzykowa tez
Oceniono 1 raz 1

chojniczanka:)

użytkownik

Ma, ale oni nie trzymają żadnych parametrów łącza ;) Zapis z umowy "prędkość gwarantowana do najbliższego routera brzegowego" Śmiech...

Chojnet ma imponujący masz na szkole w Charzy i ściąga całość zasięgiem, a 90% mieszkańców ma internet właśnie z chojnetu i chwalą ;) Popytaj.
0

###

użytkownik

Mam z chojnetu internet już 3 lata i jestem zadowolona ,dodam ,ze mieszkam w Charzykowach .
0

markoni

użytkownik

Dzięki za odpowiedzi .Pozdrawiam
0

dr_kidler

użytkownik

Ten maszt na szkole z tego co słyszałem jest nielegalny, jak się dzieciakom zwali na głowy to dopiero będzie awantura.
0

wladek1985

użytkownik

Oslink ma maszt chyba na turyście i tez ładnie obsiewają - jeśli chodzi o internet radiowy to Chojnet jak i oslink nie są w stanie przewidzieć czy w danej lokalizacji radio im pozwoli wyciągnąć prędkość umowną.
0

ventor1

użytkownik

w tej chwili w oslinku mam prędkość 394 kbps ... w dzień nie jest nic lepiej. Jak możecie to bierzcie z innej firmy , OSLINK bardzo słabo
0

indianin

użytkownik

• Anna i Robert
Zdecydowanie odradzam OSLINK. Właśnie wypowiedziałem im umowę. Ciągłe przerwy w dostawie internetu. Łącze nie jest w ogóle stabilne. Prędkości nie trzymają się w ogóle z podpisaną umową, są zdecydowanie zaniżone. Sobota lub niedziela czasami bez internetu. Po godz. 16.00 zero serwisu a o weekendach można zapomnieć. U mnie usuwają awarię już przeszło trzy miesiące i nie potrafią sobie z tym poradzić. Podkreślam, że mieszkam w Chojnicach. Zasięg Chojniczki bo mam tam znajomego to samo, też wypowiedzieli umowę. Ta firma ma wielkie problemy ze sobą, więc szanowni internauci uważajcie. Ta firma to śmiech na sali.
0

Bartez

użytkownik

W 100% popieram Indianina.Miałem te same problemy a awarie przeważnie były po 16-stej kiedy nie było komu tego zgłosić.I przede wszystkim niezbyt miła obsługa w BOK.Teraz jestem w Petrusie ui nie narzekam no może na ........cenę
0

lolo

użytkownik

Ja mam oslink i mi działa zawsze wyśmienicie. Mam zawsze 4 megabity tak jak na umowie.

Wcześniej miałem chojnet ale to była porażka i żenua
0

radoslaw

użytkownik

jak se kupisz to bedzie
0

larrysa

użytkownik

co do wypowiedzi powyzszych ,ze słaby net,albo ,ze długo usuwają awarie-po prostu trzeba z nimi umiec dla mnie są mili i jak cos nie tak,to zjawiają sie 30 minut po moim telefonie
Oceniono 1 raz -1

toffi

użytkownik

ja mam z petrusa lata i ngdy nie było przerwy a jak pisze 12mega tak jest
0

wladek1985

użytkownik

ja też mam petrusa - internet działa.
niestety łączenie usług - czyli nie można wziąć samego internetu za normalne pieniądze, albo wyższa cena za Internet przy pakiecie telewizji analogowej - po podpisaniu umowy za rozszerzoną jest taniej, ale i tak drogo. Masakra - czekam na koniec umowy bo płacenie za pakiet 12M + pakiet rozszerzony + dtv w wysokości około 160 PLN - za dużo
0

chojniczanka:)

użytkownik

Do dr_kidler:

Głupoty piszesz od mocherów usłyszane, nie da się postawić takiej konstrukcji bez zezwoleń, niby jakbyś chciał to ukryć? Wszystkie papiery na maszt są.

A co do zwalania na głowę to również nie ma szans. Tak się składa, że w poniedziałek miał wymienione wszystkie odciągi na nowe przed zimą ;) Jest o niego dbane...

Ostatnio edytowany przez chojniczanka:) (2011.11.04 13:33:33)

0

toffi

użytkownik

waldek 1985 jakie 160 zł ja mam internet 12m za 72 zł cyfrowkę za 9,9 na zawsze i pakiet rozszerzony za 53 zł i pLacę około 135 a nie 160 zł owszem jest drogo ale z tv to najlepsza oferta gdzie Chojnet za 10mega żąda 105 zł

Ostatnio edytowany przez toffi (2011.11.04 14:15:45)

0

bond51

użytkownik

Napiszę to samo co indianin i dodam jeszcze jak nie masz chęci już pracować to podpisz umowę z OSLINKIEM w ciągu trzech miesięcy popadasz w depresję z powodu braku internetu ale ciągłego zrywania łącza a po pięciu wpadasz w obłęd i Kocborowo no i niezdolny do pracy
Zdecydowanie nie polecam
0

bynioxxl

użytkownik

Ja wam cos powiem na temat Oslinku to w ogóle jakieś nie porzumienie , mam od 10 misiecy umówe ( na szczeście na 12 miesięcy), od dwóch miesięcy ciągle jest zrywane połączenie a to ze do nich dzwonie ciagle to maja chyba w dupie, Ta szanowna pani co tam siedzi tylko gada ze musi przekazac administratorowi tą sprawe poraz którys ,ciagle to samo. Niby mam 4MB ale to koło 4 w nocy jak nikogo na łącznu nie ma w dzien to nie moge nawet sterów ściagnąc ale ze mam na 12 miesiący to płące 70 zł skurw... mają przepełnione łacza!! NIE WIECIE MOZE jaki inetrnet byłby w Rytlu najszybszy????
DODAM JESZCZE ZE TYLE NERWÓW STRACIŁEM ZE NIECHCIAŁBYM TEGO ŁACZA ZA FREE
Pozdro.,

Ostatnio edytowany przez bynioxxl (2011.12.08 21:27:18)

0

bynioxxl

użytkownik

a LARYSY chyba wójek pracuje w OSLINKu że są po 30 min. Jak oni ciągle czasu nie mają jeżdza i wszedzie net zakładają , ale nie długo to bedą jeździc i zdejmować wszedzie INTERNET he he
0

Logowanie

Zaloguj się

Pozdrowienia dodaj

0 znaków

Kursy walut

NBP 2012-05-23
1 USD 3.45 1.92% 1 JPY 4.34 2.14%
1 EUR 4.36 0.86% 1 RUB 0.11 1.11%
1 CHF 3.63 0.87% 1 CZK 0.17 -0.12%
1 GBP 5.41 1.32% 1 SEK 0.48 1.05%

Sondaże Ch24 archiwum »

Czy parking przy parku Tysiąclecia powinien pozostać w dłuższej perspektywie bezpłatny?

Wyniki Lotto

LOTTO 2012-05-22

• 6
  • 9
  • 32
  • 34
  • 38
  • 44

Ceny paliw na chojnickich stacjach2012-05-17

E95 E98 ON LPG BIO
123 Statoil 5.82 zł 5.97 zł 5.77 zł 2.82 zł -
Bliska - - - - -