markoni
użytkownik
Mam pytanie czy OSLINK ma zasięg do Charzyków Pilne !!!!!
Ma, ale oni nie trzymają żadnych parametrów łącza ;) Zapis z umowy "prędkość gwarantowana do najbliższego routera brzegowego" Śmiech...
Chojnet ma imponujący masz na szkole w Charzy i ściąga całość zasięgiem, a 90% mieszkańców ma internet właśnie z chojnetu i chwalą ;) Popytaj.
###
użytkownik
Mam z chojnetu internet już 3 lata i jestem zadowolona ,dodam ,ze mieszkam w Charzykowach .
markoni
użytkownik
Dzięki za odpowiedzi .Pozdrawiam
dr_kidler
użytkownik
Ten maszt na szkole z tego co słyszałem jest nielegalny, jak się dzieciakom zwali na głowy to dopiero będzie awantura.
wladek1985
użytkownik
Oslink ma maszt chyba na turyście i tez ładnie obsiewają - jeśli chodzi o internet radiowy to Chojnet jak i oslink nie są w stanie przewidzieć czy w danej lokalizacji radio im pozwoli wyciągnąć prędkość umowną.
indianin
użytkownik
Zdecydowanie odradzam OSLINK. Właśnie wypowiedziałem im umowę. Ciągłe przerwy w dostawie internetu. Łącze nie jest w ogóle stabilne. Prędkości nie trzymają się w ogóle z podpisaną umową, są zdecydowanie zaniżone. Sobota lub niedziela czasami bez internetu. Po godz. 16.00 zero serwisu a o weekendach można zapomnieć. U mnie usuwają awarię już przeszło trzy miesiące i nie potrafią sobie z tym poradzić. Podkreślam, że mieszkam w Chojnicach. Zasięg Chojniczki bo mam tam znajomego to samo, też wypowiedzieli umowę. Ta firma ma wielkie problemy ze sobą, więc szanowni internauci uważajcie. Ta firma to śmiech na sali.
Bartez
użytkownik
W 100% popieram Indianina.Miałem te same problemy a awarie przeważnie były po 16-stej kiedy nie było komu tego zgłosić.I przede wszystkim niezbyt miła obsługa w BOK.Teraz jestem w Petrusie ui nie narzekam no może na ........cenę
lolo
użytkownik
Ja mam oslink i mi działa zawsze wyśmienicie. Mam zawsze 4 megabity tak jak na umowie.
Wcześniej miałem chojnet ale to była porażka i żenua
toffi
użytkownik
ja mam z petrusa lata i ngdy nie było przerwy a jak pisze 12mega tak jest
wladek1985
użytkownik
ja też mam petrusa - internet działa.
niestety łączenie usług - czyli nie można wziąć samego internetu za normalne pieniądze, albo wyższa cena za Internet przy pakiecie telewizji analogowej - po podpisaniu umowy za rozszerzoną jest taniej, ale i tak drogo. Masakra - czekam na koniec umowy bo płacenie za pakiet 12M + pakiet rozszerzony + dtv w wysokości około 160 PLN - za dużo
bond51
użytkownik
Napiszę to samo co indianin i dodam jeszcze jak nie masz chęci już pracować to podpisz umowę z OSLINKIEM w ciągu trzech miesięcy popadasz w depresję z powodu braku internetu ale ciągłego zrywania łącza a po pięciu wpadasz w obłęd i Kocborowo no i niezdolny do pracy
Zdecydowanie nie polecam