Środa, 23 Maja 2012 | Imieniny: Leoncjusza, Michała, Renaty | Pogoda: 19°C, 1021 hPa, wiatr 20.8 km/h    | zobacz prognozę » ch24 na komórkę
Prześlij swój materiał

Forum Ch24

głupie posty na forum

odpowiedz

niko

użytkownik

po co niektórzy piszą takie głupoty na forum?

Ostatnio edytowany przez Moderatora (2011.11.25 15:52:22)

Oceniono 2 razy 0

eur

użytkownik

Dlatego, że NIEKTÓRZY mają zapewne mniejszy iloraz inteligencji albo swą edukacje zakończyli na szkole podstawowej.
Oceniono 4 razy 0

CzłowiekXXX

użytkownik

EUR.. Nie zgadzam się.. Można być inteligentem po studiach i w ogóle, a być głupim jak but...

Ostatnio edytowany przez Moderatora (2011.11.25 15:53:23)

Oceniono 3 razy 3

eur

użytkownik

Odpowiedziałem na ten temat tym zdaniem, bo wyraz jaki napisałem z dużej litery - to cytat min. przedmówcy - lecz napisany poprawnie przez ó. Jak można napisać "niektórzy" przez u? Post był edytował, błąd poprawiony, a tym samym moja odpowiedź już nie wyraża tego co powinna. Proszę nie zwalać teraz na dysleksje, że ktoś robi błędy. Zamiast czytać książki oglądają telewizję, grają w gry komputerowe a tam zasad pisowni raczej nie znajdziesz. Ludzie nieoczytani raczej studiów nie kończą a but nie wiem czy jest głupi - kalosze chyba swój rozum mają bo wody nie przepuszczają...
0

Quo_Vadis

użytkownik

oto przykład "inteligentnej" wypowiedzi

ten VADIS przez duze V TO CZUBEK ....NARA

Tyle mądrości,pomocy w jednym zdaniu

leżę i leję ze śmiechu.............
Oceniono 1 raz 1

czytelnik

użytkownik

Ja uważam, że forum ch24 zrobiło się istnym śmietnikiem. Rejestrują się tu ludzie, którzy z satysfakcją gnębią i gnoją ludzi tylko za to, że próbują coś robić. A administracja ma w dupie poniżanych ludzi, bo uważają, że nic takiego się nie dzieje. Można tu bez karnie nazwać kogoś "delikatnie" kupą gówna a oni nic... Normalnie bez komentarza...
Oceniono 1 raz 1

swojak

moderator

do "czytelnik"- zarejestrowałeś się 18.01.2012 i wpisałeś 5 postów w temacie "KLUB I FORUM BMW CHOJNICE MOZE ZMIANY ???". Napisz nam kto tam kogoś nazwał "kupą gówna"? Bo osobiście nie bardzo kumam. To najczęściej tacy "stali" bywalcy tego forum jak Ty robią największe zamieszanie.
pozdrawiam-administrator.
Oceniono 4 razy -2

czytelnik

użytkownik

Fakt. Wypowiedziałem się tylko w tamtym temacie. Ale jest kilka innych przykładów. Był temat z jakimś dj, w zeszłym roku. Kogo kto poleca i co? Najpierw było ok, a potem zaczęto gnoić i wyzywać jakąś dziewczynę, bo zarekomendowała jedną z osób. Potem był temat z nauką jazdy. U kogo można dobrze się nauczyć i tam też, albo samoreklama albo podkładanie kłód konkurencji. Pan moderator uważa, ze nazywanie kogoś "nikim", albo oskarżanie, że przypisuje sobie zasługi za coś jest "zwykłą opinią"? Zdenerwowało mnie to i postanowiłem się wypowiedzieć, ale za nim to zrobiłem sprawdziłem informacje i artykuły choć by na temat korków. I przedstawiłem swoje zdanie. Ja jestem stałym bywalcem bez rejestracji. Często czytałem artykuły na waszej stronie i przeglądałem ogłoszenia, ale jak widzę że na tak szanowanym portalu na forum zaczyna panoszyć się "hipokryzja" i złośliwość to jak tu nie zareagować? Napisałem co mi się nie podoba. I to nie tyczy się tylko tamtego tematu z bmw. Bronicie tak "wyrażania opinii". To jest moja opinia. Co? Nie wolno mi już jej wyrazić, bo zwraca uwagę wam? Moim zdaniem szanujące się forum nie dopuszcza do kłótni i "kulturalnego" gnębienia ludzi.
0

swojak

moderator

Zdziwiło mnie dlaczego tak bardzo zareagowałeś na ten konkretny temat kiedy w innych "bywało gorzej"?
Oceniono 3 razy -1

czytelnik

użytkownik

Nie reagowałem, bo szczerze powiedziawszy miałem na to wylane. Ale jak znajomi zaczęli mi mówić, że można sobie pisać co się chce bez konsekwencji i kontroli z góry to normalnie wierzyć mi się nie chciało i zacząłem obserwację. Były tematy, które ostro wymykały się z pod kontroli. Dzięki Bogu reagowaliście. Ale zauważyłem, że niektórzy użytkownicy schytrzyli się i obrażają ludzi w "delikatny" sposób uważając, że administracja potraktuje to za wyrażanie opinii. Ja nie jestem jakimś cenzorem. Jestem za wolnością słowa. Jestem chojniczaninem i dumny jestem z tego. Ale jak widzę, że niektórzy użytkownicy obrali sobie taktykę "kulturalnego" mieszania z błotem to jak mam nie zareagować? Ja nie atakuję was. Nic z tych rzeczy. Proszę nie brać w tego ten sposób. Tylko uważam, że są pewne granice między opinią a obrażaniem. Oczywiste jest, że nikt nie jest tak głupi aby jechać ostro po bandzie, bo za to to można z prokuratorem się spotkać. Dlatego mają obraną taką taktykę. Proszę np postawić się na miejscu obrażanej osoby. Jak by Pan się czuł?
Oceniono 1 raz 1

swojak

moderator

Ale, której obrażanej osoby?
Konkretnie....
Oceniono 2 razy -2

czytelnik

użytkownik

No możemy dać tu na przykład ten temat o tym klubie, bo widzę, że już ktoś go odświeżył żeby tylko był na wierzchu. Widać ewidentnie, że komuś zależy nie na zmodernizowaniu owego klubu, ale na dalszym besztaniu tego chłopaka, pana Sławka. O ile się nie mylę. Podaję ten przykład jako najświeższy. Ale mogę poszukać innych.
Wie Pan co? Chciałbym abyście, jako admini czy też admin, bo nie wiem ile osób zajmuje się tym forum, spróbowali nauczyć ludzi kultury słowa i szacunku. Chyba milej jest logować się na forum gdzie każdy kulturalnie wypowiada swoje zdanie. Można dzielić się obiekcjami, ale czy uważa Pan, że taki styl jest właściwy?

Podkreślam, że bardzo lubię korzystać z portalu ch24, bo jak dla mnie to jeden z niewielu konkretnych stron w regionie. Nie dajcie sobie popsuć opinii "kulturalnymi" wypowiedziami. Bardzo mi na tym zależy.

Ostatnio edytowany przez czytelnik (2012.01.23 19:17:21)

Oceniono 2 razy 2

ziomuś_85

użytkownik

Kolego swojak kiedy w końcu przeczytasz jakąkolwiek wiadomość ode mnie - co jakiś czas wysyłam zapytania na priva i odpowiedzi nie mam
0

niko

użytkownik

kolego swojak wypowiadasz sie na swój głopi temat bo na prosty nie umiesz daj z siebie coś i napisz coś normalnego

Oceniono 2 razy 0

niko

użytkownik

to dla zrozumienia tyle razy w razie gdybyś miał problemy z czytaniem
0

swojak

moderator

niko, może konkretniej bo ten temat jak widać nie założyłem ja tylko TY.
Oceniono 2 razy 0

lobodarobert

użytkownik

Czytelnik Ty masz problemy sam ze sobą, napisz w prost ze tylko chodzi Ci o to bmw. To co było pisane w tamtym temacie to była prawda, wypowiadali się sami zainteresowani, obecni i byli klubowicze czyli większość i to są ludzie dorośli więc wiedzą co piszą.
Oceniono 3 razy -1

cycki kulfona

użytkownik

problemy ma ten kto ciagle podbija ten temat,i tworzy armie klonow)
Oceniono 4 razy 2

lobodarobert

użytkownik

A co jest coś do ukrycia? Jak dla mnie temat może być widoczny cały czas. Armia klonów dobre ktoś powiedział prawdę i najlepiej zwalić na klony a może krasnoludki? tylko po to że kogoś boli prawda.
0

cycki kulfona

użytkownik

widac ze osobiscie poruszyla cie powyzsza wypowiedz o klonach)
0

Logowanie

Zaloguj się

Pozdrowienia dodaj

0 znaków

Kursy walut

NBP 2012-05-23
1 USD 3.45 1.92% 1 JPY 4.34 2.14%
1 EUR 4.36 0.86% 1 RUB 0.11 1.11%
1 CHF 3.63 0.87% 1 CZK 0.17 -0.12%
1 GBP 5.41 1.32% 1 SEK 0.48 1.05%

Sondaże Ch24 archiwum »

Czy parking przy parku Tysiąclecia powinien pozostać w dłuższej perspektywie bezpłatny?

Wyniki Lotto

LOTTO 2012-05-22

• 6
  • 9
  • 32
  • 34
  • 38
  • 44

Ceny paliw na chojnickich stacjach2012-05-17

E95 E98 ON LPG BIO
123 Statoil 5.82 zł 5.97 zł 5.77 zł 2.82 zł -
Bliska - - - - -