Środa, 23 Maja 2012 | Imieniny: Leoncjusza, Michała, Renaty | Pogoda: 19°C, 1021 hPa, wiatr 20.8 km/h    | zobacz prognozę » ch24 na komórkę
Prześlij swój materiał

Forum Ch24

Dyskryminacja Katolików w Polsce.

odpowiedz

pumeX

użytkownik

Mnie nic w tym nie oburza.. Normalni tak? A powiedz mi czy to jest normalny temat w internecie?

A powiedz mi, co uważasz za "normalny temat"? Ludzie rozmawiają o różnych rzeczach: o psich kupach, o "koko euro spoko", czemu mają nie rozmawiać o kościele? To jakieś tabu? Nie wypada rozmawiać o czymś, co podobno łączy 88% Polaków?

Twierdzisz, że "są ważniejsze problemy w życiu". O czym więc twoim zdaniem powinno się rozmawiać? Podążając twoim tokiem myślenia wychodzi mi coś takiego: nie rozmawiajmy o burmistrzu, bo ważniejsze są np. emerytury; nie mówmy o emeryturach, bo dzieci w Afryce głodują; nie mówmy o dzieciach, bo przecież i tak wkrótce wszyscy zginiemy za sprawą NWO. Najlepiej o niczym nie rozmawiajmy.
Oceniono 35 razy 11

CzłowiekXXX

użytkownik

Oceniono 42 razy -20

pumeX

użytkownik

to co w takim razie napisałeś?
sam nie wiesz o co ci chodzi, a ja mam wiedzieć
Oceniono 31 razy 9

eur

użytkownik

Pobijcie się najlepiej. Ten co uważa, iż jako katolik jest dyskryminowany w Polsce to niech wyjedzie tam gdzie mu będzie dobrze. Są kraje gdzie ludziom jest obojętne w co wierzysz i z kim sypiasz. Ważne, że nie pouczasz innych jak ma żyć. Dla wszystkich dyskryminowanych katolików dedykuje piosenkę http://www.youtube.com/watch?v=_qf0puHJ-KM . Niech wam się zagotuje krew w waszych głowach. Jak ktoś nie rozumie tekstu mogę napisać tłumaczenie na priv. Alleluja i do przodu ale bez deptania po innych.
Oceniono 26 razy -6

CzłowiekXXX

użytkownik

Oceniono 48 razy -24

whisky

użytkownik

Brawo CzłowiekXXX!!! To co piszesz ani kupy ani dupv się nie trzyma! Takich półmózgów potrzebuje kościół bo bez nich by nie funkcjonował. Czytam i nie rozumie tych wypocin, zapewne nauczyciel j.polskiego też z przymrużeniem oka przepuszczał Cię z klasy do klasy.
Oceniono 27 razy 15

CzłowiekXXX

użytkownik

Oceniono 32 razy -18

sewok10

użytkownik

czlowiekxxx wyjasniej nam dlaczego nie byles/as wczoraj w kosciele?
forumowy pojeb.
Oceniono 17 razy 9

CzłowiekXXX

użytkownik

Oceniono 29 razy -25

sewok10

użytkownik

wiec sie pytam jak gleboka jest twoja wiara ze odwracasz sie od niej napotykajac trudnosci na drodze religijnej, powiedz nam rowniez wszystkim tutaj, o co ty sie klocisz i jaki ma to cel?
forumowy pojeb.
Oceniono 14 razy 8

CzłowiekXXX

użytkownik

Oceniono 30 razy -28

pumeX

użytkownik

http://wyborcza.pl/1,75480,11698207,Szedl_grzech_przez_wies.html
z dedykacją dla CzłowiekaXXX

Ostatnio edytowany przez pumeX (2012.05.14 12:01:06)

Oceniono 8 razy 8

CzłowiekXXX

użytkownik

Oceniono 23 razy -19

sewok10

użytkownik

z czlowiekxxx tutaj dyskusja odbywac sie nie bedzie nikt nie wie czego czlowiekxxx oczekuje o co chodzi tej czlowiek
forumowy pojeb.
Oceniono 10 razy 2

Fan

użytkownik

Złota myśl skierowana do katolików: "umysł jest jak spadochron, działa gdy jest otwarty"
Oceniono 4 razy 4

pumeX

użytkownik

Złota myśl skierowana do katolików: "umysł jest jak spadochron, działa gdy jest otwarty"

Nie do końca, fanatycy znajdują się po obu stronach barykady. Prz czym ateiści-fanatycy są o tyle problematyczni, że są święcie przekonani o swojej rzekomej otwartości, jednocześnie nie będąc w stanie poszanować odmiennego poglądu.

to nie jest tak że katolicy = człowiekXXX, szkoda tylko że to on ich reprezentuje na forum
Oceniono 5 razy 5

CzłowiekXXX

użytkownik

Żeś pumeX napisał mądrze.. Myśl tak sobie dalej;)

Ty co reprezentujesz?? Raczej nic...
Oceniono 7 razy -7

sewok10

użytkownik

Żeś pumeX napisał mądrze.. Myśl tak sobie dalej;)

Ty co reprezentujesz?? Raczej nic...

czlowiekxxx znow niestety nie zrozumial wypowiedzi
forumowy pojeb.
Oceniono 3 razy 3

CzłowiekXXX

użytkownik

To mi mądralo wytłumacz;)
Oceniono 1 raz -1

Logowanie

Zaloguj się

Pozdrowienia dodaj

0 znaków

Kursy walut

NBP 2012-05-23
1 USD 3.45 1.92% 1 JPY 4.34 2.14%
1 EUR 4.36 0.86% 1 RUB 0.11 1.11%
1 CHF 3.63 0.87% 1 CZK 0.17 -0.12%
1 GBP 5.41 1.32% 1 SEK 0.48 1.05%

Sondaże Ch24 archiwum »

Czy parking przy parku Tysiąclecia powinien pozostać w dłuższej perspektywie bezpłatny?

Wyniki Lotto

LOTTO 2012-05-22

• 6
  • 9
  • 32
  • 34
  • 38
  • 44

Ceny paliw na chojnickich stacjach2012-05-17

E95 E98 ON LPG BIO
123 Statoil 5.82 zł 5.97 zł 5.77 zł 2.82 zł -
Bliska - - - - -