CzłowiekXXX
użytkownik
Wpis słabo oceniony przez użytkowników. [rozwiń]
Tu chyba przesadzasz podałam tylko jeden przykład tak?
A ty wciskasz się szczegóły... Bo o tym nie napisałam i tak nie myślę.
CzłowiekXXX
użytkownik
Ja wiem o co mi chodzi ale a takie szczegóły jak ty nie wchodzę.. Nie nie myślę jak ty napisałeś.
whisky
użytkownik
Brawo CzłowiekXXX!!! To co piszesz ani kupy ani dupv się nie trzyma! Takich półmózgów potrzebuje kościół bo bez nich by nie funkcjonował. Czytam i nie rozumie tych wypocin, zapewne nauczyciel j.polskiego też z przymrużeniem oka przepuszczał Cię z klasy do klasy.
CzłowiekXXX
użytkownik
Mądry się odezwał;) Cwaniak jak ich dużo tutaj;) no i pewnie gówniarz z gimnazjum..Bo sie nie ma czego czepiac;)
Tylko potrafi pisac wiadomości prywatne i proponowac siebie za darmo bo jesteś zajebiście ładny co??
Tylko na to Cię stac?
I jak jesteś taki mądry możemy porozmawiac ale na żywo zobaczymy czy Twój polski jest super;)
sewok10
użytkownik
czlowiekxxx wyjasniej nam dlaczego nie byles/as wczoraj w kosciele?
forumowy pojeb.
CzłowiekXXX
użytkownik
Bo zobaczyłam takiego jak ty co tak gada a siedzi w pierwszej ławce wiec postanowiłam wyjśc;)
sewok10
użytkownik
wiec sie pytam jak gleboka jest twoja wiara ze odwracasz sie od niej napotykajac trudnosci na drodze religijnej, powiedz nam rowniez wszystkim tutaj, o co ty sie klocisz i jaki ma to cel?
forumowy pojeb.
CzłowiekXXX
użytkownik
A kto tu się kłóci? Własna opinia to kłótnia mądralo?
CzłowiekXXX
użytkownik
Nie masz co juz dodawac tutaj lub pisac?;)
sewok10
użytkownik
z czlowiekxxx tutaj dyskusja odbywac sie nie bedzie nikt nie wie czego czlowiekxxx oczekuje o co chodzi tej czlowiek
forumowy pojeb.
Fan
użytkownik
Złota myśl skierowana do katolików: "umysł jest jak spadochron, działa gdy jest otwarty"
CzłowiekXXX
użytkownik
Żeś pumeX napisał mądrze.. Myśl tak sobie dalej;)
Ty co reprezentujesz?? Raczej nic...
CzłowiekXXX
użytkownik
To mi mądralo wytłumacz;)