Środa, 23 Maja 2012 | Imieniny: Leoncjusza, Michała, Renaty | Pogoda: 19°C, 1021 hPa, wiatr 20.8 km/h    | zobacz prognozę » ch24 na komórkę
Prześlij swój materiał

Forum Ch24

Sala na wesele

odpowiedz

konto usunięte

użytkownik

Powiedzcie proszę z jakim wyprzedzeniem czekaliście na swoją weselną salę i oczywiście proszę o propozycje.
0

konto usunięte

użytkownik

tzn.z jakim wyprzedzeniem zamawialiście
0

madzia1988

użytkownik

Z półrocznym wyprzedzeniem. Moje rodzeństwo wyprawiali wesele na Osadach Bytowskich, w Romantice. Szczerze polecam.
0

artidm

użytkownik

ponieważ mam związek z organizacją wesel, mam też przegląd okolicznych sal...szczerze i bez wahania polecam Salę Bankietową na Składowej. Nieźle w Sukiennicach, sympatycznie ale ciasnawo w Bellevue/Charzykowy...
0

konto usunięte

użytkownik

Funka "MIKOMANIA" ???
0

konto usunięte

użytkownik

Funka \"MIKOMANIA\" ???
0

konto usunięte

użytkownik

Świetlica S.M. Chojnice. heheh
0

konto usunięte

użytkownik

Jakie jeszcze sale polecacie?
0

konto usunięte

użytkownik

wszystko zależy czy chcesz skorzyztać tylko z wynajęcia sali , czy z całej obsługi (jedzenie itp),
jako fotograf ślubny dobrze wspominam: Sukiennice, Mistral, Sworne Gacie, Honoraty (Jerzmionki)
średnio (Nierzychowice, Silno, Czartołomie)
zdjęcia ślubne, kontakt +48 508 120 696 zapraszam
Bartek
0

konto usunięte

użytkownik

ja byłam na weselu w sukiennicach, szczerze polecam, piękny wystrój, super jedzenie.
0

Moniczk@

użytkownik

• mmmmmm o
Ja wyprawiałam swoje w Piaście na pl Piastowskim. Sali Bankietowej nie polecam. Nie dość,że dużo zapłacisz to właściciel będzie się zachowywał jakby on był najważniejszy na tym weselu. Pretensje,że dzieci biegają,że coś się potukło chociaż i tak wiadomo,że za straty się płaci.
0

konto usunięte

użytkownik

polecam restaurację "fosa", żarcie pyszne, obsługa bardzo dobra, cena przyzwoita i rachunek przejżysty-wiesz za co płacisz.

można trafic "last minute" miesiąc przed ale najlepiej tak pół roku wczesniej rezerwowac.
0

konto usunięte

użytkownik

Dartanian w charzykowach.
Jedzenie palce lizać
0

konto usunięte

użytkownik

Mikomania czy coś wiecie jak tam jest?
0

konto usunięte

użytkownik

W SOPRANO MOZNA
0

konto usunięte

użytkownik

Wesele w Soprano??? Bez ja; chyba ślub żuli z menelami.
0

konto usunięte

użytkownik

DIDIER MOWISZ ZE W SOPRANO NIE ????????????? NO JA JUZ CHCIALAM DZWONIC TAM I USTAWIAC COS NO ALE MOZESZ COS POWIEDZIEC WIECEJ ?
0

konto usunięte

użytkownik

Czy ktoś by mi mógł udzielić więcej informacji na temat d'Artagnan. Czy jedzenie dobre, czy duzo, jaka atmosfera panuję . Będę wdzięczna za wszelkie informacje
0

konto usunięte

użytkownik

no niby najlepsze jedzenie jest w soprano takze drinki i kultura dobra polecam serdecznie ! full service tanio i wykwintnie do tego super imprezy karaoke i super sala !
0

konto usunięte

użytkownik

no potwierdzam w soprano jest super pizza i wogole fajny klimat dobre jedzenie , drinki i super sala do wesel czy przyjec czy innych uroczystosci fajni prowadzacy i super obsluga ! wysoki standard i super wlasciciel !
0

Logowanie

Zaloguj się

Pozdrowienia dodaj

0 znaków

Kursy walut

NBP 2012-05-23
1 USD 3.45 1.92% 1 JPY 4.34 2.14%
1 EUR 4.36 0.86% 1 RUB 0.11 1.11%
1 CHF 3.63 0.87% 1 CZK 0.17 -0.12%
1 GBP 5.41 1.32% 1 SEK 0.48 1.05%

Sondaże Ch24 archiwum »

Czy parking przy parku Tysiąclecia powinien pozostać w dłuższej perspektywie bezpłatny?

Wyniki Lotto

LOTTO 2012-05-22

• 6
  • 9
  • 32
  • 34
  • 38
  • 44

Ceny paliw na chojnickich stacjach2012-05-17

E95 E98 ON LPG BIO
123 Statoil 5.82 zł 5.97 zł 5.77 zł 2.82 zł -
Bliska - - - - -