Środa, 23 Maja 2012 | Imieniny: Leoncjusza, Michała, Renaty | Pogoda: 19°C, 1021 hPa, wiatr 20.8 km/h    | zobacz prognozę » ch24 na komórkę
Prześlij swój materiał

Forum Ch24

Sala na wesele

odpowiedz

konto usunięte

użytkownik

Didier - co ty tak zle nastawiony jesteś do tego SOPRANO : ZRAZIŁ CIEBIE KTOŚ ze tak sie napaliłeś. Knajpka jaka jest -to jest i to sprawa wlasciciela a nie twoja . A forum nie jest miejscem do tworzenia antyreklamy bo mozesz nie mieć racji .Oczywiscie kazdy ma inny gust ale takim zachowaniem narażasz sie na nieprzyjemnosci . ( jest na to paragraf ) to jest forum i lepiej zeby nie były poruszane tematy firmowe . Zawsze znajdzie sie ktoś kto ci zle zyczy i bedzie bluzgał na twoj temat. Ja tam lubie od czasu do czasu wyskoczyć na piwko i nic mi nie wadzi....
0

konto usunięte

użytkownik

Musze podzielić się z Wami, przyjaciele chojnickiej Piwnicy pod Baranami, cudowną wiadomością. Otóż od najbliższego poniedziałku w naszej kuźni kultury odbywać się będą megakoncerty alternatywnego rocka. Występy największych gwiazd gatunku przeplatane będą krótkimi prezentacjami użycia lewatywy, w myśl hasła: "Nie ma alternatywy bez lewatywy". Dodatkowo powstał projekt uruchomienia na zapleczu muzeum chmielarstwa - każdy nachmielony gość powyżej 60 r.ż będzie mógł zaprezentować swoje wdzięki na drewnianym podeście. Z uwagi na przewidywaną długąąąąąąąą listę chętnych, pani kręcąca pizze prowadzić będzie zeszyt z zapisami.Czas trwania ekspozycji - do 24 godzin. Te wybitne, jakże nowatorskie projekty zrodziły się w głowie Sternika, nieprawdaż Didier?
0

konto usunięte

użytkownik

DIDIER JEST PRZECIWKO NAS ! MA TAKA A NIE INNA OPINIE ! ALE SZANUJEMY JA WKONCU KAZDY MOZE SIE WYRAZIC CO MYSLI A STRASZENIE DIDIEREM PARAGRAFEM JEST NIE NA MIEJSCU WKONCU MY NIE OCZEKUJEMY ZEBY KAZDY KOCHAL SOPRANO ! MY KOCHAMY BO TAM JEST NAJLEPIEJ A DIDIER ZROZUMIE ZA JAKIS CZAS ZE KOMANDO AFRODYTA I INNI MIELI RACJE !
DIDIER JEST POPROSTU CHOROBLIWIE ZAZDROSNY !
0

konto usunięte

użytkownik

Ja salę na nasze wesele zamawiałam z rocznym wyprzedzeniem. Była to sala d'Artagnan w Charzykowach. Po weselu byliśmy średnio zadowoleni.Tort mieliśmy zamówiony 5 piętrowy, a dostaliśmy 4.
Różne rodzaje mięsa w galarecie jakie polecają właściciele restauracji mają wielkość kieliszka do wódki. Dokładnie pytajcie się o warunki związane z klimatyzacją, bo z tym też były nieporozumienia.
0

konto usunięte

użytkownik

3 !!!!!!!!!!! BO TY FRAJER I KROPKA ! SOPRANO WSZYSTKO CI DA WROZPISCE CO I JAK !!!! ALE NIE NIE SLUCHACIE WIEC MACIE !!!! 5 PIETROWE TORTY TAM WLASCICIEL ROBI 8 PIETROWE !!!!!!!!!!!
0

konto usunięte

użytkownik

A jak podaja mięso w galarecie, to tyle, że jeszce do słoików blizszym i dalszym krewnym mozna porozdzielac!!!!!!!!!!
0

konto usunięte

użytkownik

SOPRANO TO BYLEM WCZORAJ CZYTAJAC WASZE ZACHWALAJACE POSTY TEN GOSC PODOBNO WE FRANCJI BYL KUCHARZEM ROKU !JEDZENIE TO OD DZIS TAM SIE STOLUJE !
0

konto usunięte

użytkownik

Podczas podpisywania kontraktu z zespołem ROXETTE, właściciel naszej chojnickiej Katedry Smaku, poczęstował wokalistkę szwedzkiej grupy, Marie Friedriksson grubym ciastem drożdżowym z odrobiną galarety wieprzowej własnej produkcji... Marie zaniemówiła na moment, potem wydała z siebie nieziemski okrzyk w języku rumuńskim a następnie zaproponowała całemu personelowi zbiorową depilację!!! Cotygodniowe recitale Roxette w Soprano to już sprawa przesądzona! Odbywać się będą w każdy wtorek po 20tej. Zespołowi co tydzień towarzyszyć będzie gwiazda estrady z Europy i z USA. Jeszcze w tym miesiącu obok popularnego duetu ze Szwecji, w Soprano zaśpiewa Enrique Iglesias, w maju Roxette wspamagać będzie m.in. Dr Alban, Bad Boys Blue i nasz rodak Stachursky. W nieco innym klimacie rozpocznie się muzyczny czerwiec w Soprano, bo obok Roxette pojawi sie tam Piotr Rubik z Chórem i Orkiestrą. Ten koncert odbędzie się na raty, w 26-ciu częściach, bo w elitarnym barze przy ul. Wagnera w Chojnicach jednocześnie mieści się do 30-tu osób. Tajemnicą poliszynela jest fakt, że to właśnie kulinarne eksperymenty naszej Ikony Stylu i Kreatora Smaku są atutem w momencie trudnych negocjacji z czołówką artystycznej elity światowego formatu. Kultowa już pizza na grubym cieście w połączeniu z urokiem niczym wyjętego z żurnala właściciela znanej już na całym globie Katedry Smaku spowodowała, że tegoroczne wakacje przywitamy przy rymach i beatach 50 Centa !!! A wszystko to za darmo i w promocji w SOPRANO !!!
0

konto usunięte

użytkownik

Alleluja!
0

konto usunięte

użytkownik

A jak się dostać DO ROBOTY w barze SPAPRANO???
0

konto usunięte

użytkownik

Niestety, nie dane było mi dostąpić zaszczytu pojawienia się w mekce polskich nowożeńców, na imprezie weselnej w barze Soprano, ale zdarzyło być mi się na studniówce, której stroną techniczno-kulinarną zajmował się sam Mistrz, którego imię jest zbyt potężne, bym mógł je godnie wymawiać. Niestety nie mogę polecić baru soprano, jesli chodzi o imprezy studniówkowe - jedzenie było zbyt pyszne. Podano między innymi słynne mięso w galarcie, namaszczone dotykiem samego boga gastronomii, kotlety schabowe i frytki a'la Kuroń z odrobiną pieprzu cayenne i ziół prowansalskich. To jednak spowodowało, że wesołe tańce i hulanki ustały w momencie wprowadzenia posiłków na stoły. Wszyscy rzucili się do konsumpcji tych wykwintnych specjałów, a ci, którzy już je spożyli zajęli się całowaniem idealnie skrojonych butów samego arcykapłana smakoszy! Około północy przybył zespół Roxette z Erykiem Claptonem, zwabieni boską wonią galarety mięsnej i było już praktycznie po imprezie. Ale zapomniałem dodać, że oczywiście super miła obsługa, bardzo ładne i pomocne panie, a szef to sama klasa, szczery uśmiech i pomocna dłoń to jego drugie i trzecie imię!
0

konto usunięte

użytkownik

DIDIER DO PRACY JAK SIE DOSTAC : NIE MA ETATOW PANIE DIDIER JAK SIE ZWOLNIA OFERTA POJAWI SIE ALE JUZ MAMY Z 20 PODAN ! NA KELNERA WYMOGI : WYKSZTALCENIE WYZSZE , BIEGLA ZNAJOMOSC JEZYKA NIEMIECKIEGO / ANGIELSKIEGO ( DUZO GOSCI MAMY NIESTETY W OKRESIE LETNIM ) , PRZYSTOJNY , LADNY , WYLATANY , SZYBKI
NA KUCHARZA : WIEK DO 35 LAT , DOSWIADCZENIE CHEVRON LUB SOBIESKI , ZNAJOMOSC KUCHNI WITNAMSKIEJ , WLOSKIEJ ( PIZZE ITP ) ,CHINSKIEJ , JAPONSKIEJ , DYSPOZYCYJNOSC , PUNKTUALNOSC , SUMIENNY W TYM CO ROBI !
NA STANOWISKU MENADZERA TUTAJ TYLKO ZASTEPCA GLOWNY MENADZER OSTATNIO SZUKA ZASTEPCY :
WYKSZALCENIE WYZSZE NAJLEPIEJ PO DOKTORACIE Z MARKETINGU , ZNAJOMOSC JEZYKOW OBCYCH BIEGLE W MOWIE I PISMIE ANGIELSKI , NIEMIECKI , FRANCUSKI , WLOSKI ! WIEK DO 60 LAT ! , AKTYWNY FIZYCZNIE , DOSTEPNOSC 24 H !
WYNAGRODZENIE : KELNER -3000 ZLOTYCH
KUCHARZ -3500-4500 ( DO UZGODNIENIA )
MENADZER ZASTEPCA -6000 ZLOTYCH
0

jaga1912

użytkownik

Wiecie ile się płaci w Kaszubie w Charzykowach za 1 osobę, albo w Fosie?
MALUTKA
0

Kika

użytkownik

Podobno w Nieżychowicach mają otwierać nową salę.
0

Siemens

użytkownik

Moi znajomi ostatnio zarezerwowali wesele w Charzykowach w nowej sali po bylym Antidotum, ponoc dobra cena a i lokalizacja dosc zacna
Oceniono 1 raz -1

MartynaWrzeszcz

użytkownik

jak małe wesele polecAM Bistro koło fosy
Oceniono 1 raz -1

re12nia

użytkownik

SKR w Brusach,jest duża kuchnia można wziąść ekipę do kuchni i ugotują Wam to co sami chcecie z własnego towaru. Ładna sala do tańca. Naczyńia są piękne. Aby nie było ciasno to wesele do 80 osób. Polecam,a jakby na gotowe to do restauracji "Kaszubska" w Brusach.
Oceniono 3 razy -3

ania2a

użytkownik

• Ania
ja swoje wesele robilam na Bytowskiej w Romantice. maksimum na 70 ludzi. nawet dosc dobre jedzenie i tak akurat starcza nam duzo po weselu nie zostalo i dobrze. w karnawale latwiej znalezc sale ale sezon letni to z reguly pozajmowane terminy, wiec trzeba poczekac
0

Logowanie

Zaloguj się

Pozdrowienia dodaj

0 znaków

Kursy walut

NBP 2012-05-23
1 USD 3.45 1.92% 1 JPY 4.34 2.14%
1 EUR 4.36 0.86% 1 RUB 0.11 1.11%
1 CHF 3.63 0.87% 1 CZK 0.17 -0.12%
1 GBP 5.41 1.32% 1 SEK 0.48 1.05%

Sondaże Ch24 archiwum »

Czy parking przy parku Tysiąclecia powinien pozostać w dłuższej perspektywie bezpłatny?

Wyniki Lotto

LOTTO 2012-05-22

• 6
  • 9
  • 32
  • 34
  • 38
  • 44

Ceny paliw na chojnickich stacjach2012-05-17

E95 E98 ON LPG BIO
123 Statoil 5.82 zł 5.97 zł 5.77 zł 2.82 zł -
Bliska - - - - -