Środa, 23 Maja 2012 | Imieniny: Leoncjusza, Michała, Renaty | Pogoda: 19°C, 1021 hPa, wiatr 20.8 km/h    | zobacz prognozę » ch24 na komórkę
Prześlij swój materiał

Forum Ch24

Dalej myślisz, że masoński spisek przeciwko ludzkości to wymysł? Holendrzy i wirus śmierci.

odpowiedz

Antymason

użytkownik

Jak można było dać na to pieniądze i podjąć się takiego zadania - pyta profesor Lidia Brydak z Narodowego Instytutu Zdrowia Publicznego zbulwersowana wiadomością, że Holendrzy stworzyli zmutowany, niezwykle groźny, wirus ptasiej grypy. Zachęca jednocześnie do szczepień przeciwko zwykłej grypie.

We wtorek (17.12.11) brytyjski dziennik "The Independent" doniósł, że holenderscy naukowcy z Erasmus Medical Centre w Rotterdamie stworzyli zmutowany wirus ptasiej grypy H5N1, który potencjalnie może zabić miliony ludzi.

Źródło TVN 24

Więcej na ten temat:

http://www.tvn24.pl/12690,1728768,0,1,jak-taki-naukowiec-mogl-sie-tego-podjac,wiadomosc.html

Warto przeczytać. Teraz wiecie na jakie rzeczy idą pieniądze z podatków. Władza nie chce Naszego dobra!
0

eur

użytkownik

Jakie pieniądze z podatków? Mieszkasz w Ameryce, że się odzywasz? Ich pieniądze więc robią co chcą, nie mają chorej służby zdrowia więc mogą sobie pozwolić na takie coś. Może jeszcze zwalisz winę na Tuska bo już piszesz, że własza nie chce dobra ogółu, choć nie zrozumiałem o co Ci chodziło z tym.
Oceniono 1 raz -1

Antymason

użytkownik

Jakie pieniądze z podatków? Mieszkasz w Ameryce, że się odzywasz? Ich pieniądze więc robią co chcą, nie mają chorej służby zdrowia więc mogą sobie pozwolić na takie coś. Może jeszcze zwalisz winę na Tuska bo już piszesz, że własza nie chce dobra ogółu, choć nie zrozumiałem o co Ci chodziło z tym.

Każdy lekarz składał kiedyś przysięgę Hipokratesa, której fragment brzmi:

''po pierwsze nie szkodzić''

Dlaczego więc lekarze z USA wsparli finansowo Holendrów, którzy stworzyli śmiertelny wirus?

Potrafisz odpowiedzieć na to pytanie, czy może jak inne trolle internetowi będziesz wyskakiwał z postami o Tusku, a z czasem może o PiS, Kaczyńskim itp. Zauważyłem, że gdy tacy jak ty nie mają nic mądrego do napisania to wciskają swoje polityczne dyrdymały odchodząc od sensu tematu!
0

eur

użytkownik

Władza nie chce Naszego dobra!

Ja nie zacząłem pisać o Tusku tylko nazwałem z imienia przytoczone przez Ciebie władze i dodałem, że nie wiem o co chodzi z tymi władzami. Odwracasz kota ogonem bo atakujesz zamiast odpowiedzieć i zadajesz w dodatku pytanie, które skierować powinieneś do finansujących to i siedzących w USA.
Nie potrafię odpowiedzieć na pytanie dlaczego wsparli. Od tak sobie tego nie zrobili, mieli w tym jakiś cel. Może chcieli znaleźć szczepionkę, a stworzyli śmiertelnego mutanta.
Wkurza mnie natomiast dopisywanie czegoś co nas w ogóle nie dotyczy. Zapytam raz jeszcze co autor cytatu wyżej miał na myśli? Jesteśmy w Polsce a nie USA więc władze USA i ich podatki powinny być nam obojętne bo nas nie dotyczą - takie jest moje zdanie.
0

Logowanie

Zaloguj się

Pozdrowienia dodaj

0 znaków

Kursy walut

NBP 2012-05-23
1 USD 3.45 1.92% 1 JPY 4.34 2.14%
1 EUR 4.36 0.86% 1 RUB 0.11 1.11%
1 CHF 3.63 0.87% 1 CZK 0.17 -0.12%
1 GBP 5.41 1.32% 1 SEK 0.48 1.05%

Sondaże Ch24 archiwum »

Czy parking przy parku Tysiąclecia powinien pozostać w dłuższej perspektywie bezpłatny?

Wyniki Lotto

LOTTO 2012-05-22

• 6
  • 9
  • 32
  • 34
  • 38
  • 44

Ceny paliw na chojnickich stacjach2012-05-17

E95 E98 ON LPG BIO
123 Statoil 5.82 zł 5.97 zł 5.77 zł 2.82 zł -
Bliska - - - - -