Antymason
użytkownik
Jak można było dać na to pieniądze i podjąć się takiego zadania - pyta profesor Lidia Brydak z Narodowego Instytutu Zdrowia Publicznego zbulwersowana wiadomością, że Holendrzy stworzyli zmutowany, niezwykle groźny, wirus ptasiej grypy. Zachęca jednocześnie do szczepień przeciwko zwykłej grypie.
We wtorek (17.12.11) brytyjski dziennik "The Independent" doniósł, że holenderscy naukowcy z Erasmus Medical Centre w Rotterdamie stworzyli zmutowany wirus ptasiej grypy H5N1, który potencjalnie może zabić miliony ludzi.
Źródło TVN 24
Więcej na ten temat:
http://www.tvn24.pl/12690,1728768,0,1,jak-taki-naukowiec-mogl-sie-tego-podjac,wiadomosc.html
Warto przeczytać. Teraz wiecie na jakie rzeczy idą pieniądze z podatków. Władza nie chce Naszego dobra!
eur
użytkownik
Jakie pieniądze z podatków? Mieszkasz w Ameryce, że się odzywasz? Ich pieniądze więc robią co chcą, nie mają chorej służby zdrowia więc mogą sobie pozwolić na takie coś. Może jeszcze zwalisz winę na Tuska bo już piszesz, że własza nie chce dobra ogółu, choć nie zrozumiałem o co Ci chodziło z tym.
eur
użytkownik
Władza nie chce Naszego dobra!
Ja nie zacząłem pisać o Tusku tylko nazwałem z imienia przytoczone przez Ciebie władze i dodałem, że nie wiem o co chodzi z tymi władzami. Odwracasz kota ogonem bo atakujesz zamiast odpowiedzieć i zadajesz w dodatku pytanie, które skierować powinieneś do finansujących to i siedzących w USA.
Nie potrafię odpowiedzieć na pytanie dlaczego wsparli. Od tak sobie tego nie zrobili, mieli w tym jakiś cel. Może chcieli znaleźć szczepionkę, a stworzyli śmiertelnego mutanta.
Wkurza mnie natomiast dopisywanie czegoś co nas w ogóle nie dotyczy. Zapytam raz jeszcze co autor cytatu wyżej miał na myśli? Jesteśmy w Polsce a nie USA więc władze USA i ich podatki powinny być nam obojętne bo nas nie dotyczą - takie jest moje zdanie.