Środa, 23 Maja 2012 | Imieniny: Leoncjusza, Michała, Renaty | Pogoda: 19°C, 1021 hPa, wiatr 20.8 km/h    | zobacz prognozę » ch24 na komórkę
Prześlij swój materiał

Forum Ch24

Co sie dzieje z portalem Chojnice 24

odpowiedz

mango

użytkownik

Od paru dni strasznie zamula Nie otwierają się zdjęcia Co się dzieje Jaka jest przyczyna
Oceniono 3 razy -1

AdminJacek

użytkownik

• Jacek Grzona
To, że wolno działa to się zgadza, to, że cache nie jest odświerzany i jeżeli nie wciśniej F5 będzie się miało stare informacje to też się zgadza, ale to, że zdjecia się nie otwierają tego nie zauwarzyłem. Spróbuj wyczyścić ciasteczka w przeglądarce.
Oceniono 9 razy -9

KaSmi

użytkownik

To prawda, muli zawodowo. Galerii już od dawna nie oglądam bo nie ma sensu. Zmieńcie serwery albo coś... Nie znam się, ale widzę, że jest niedobrze. Poza sprawami technicznymi portal zamienił się też w kółko wzajemnej adoracji, a ludzie wystawieni na chojniczanina roku, to jest jakieś nieporozumienie.
Oceniono 3 razy -3

AdminJacek

użytkownik

• Jacek Grzona
Wiecie co, skoro serwer jest na łączach Chojnetu to w sumie nie ma się co dziwić
Oceniono 6 razy -2

bzzz

użytkownik

To może oświeć nas AdminieJacku jakie ten Chojnet te łącza ma?
0

mango

użytkownik

No powiem że dziś rano się poprawiło Zobaczę jak będzie dalej Wczoraj wieczorem to była makabra Pozdrawiam
0

mango

użytkownik

Przepraszam ale za szybko pochwaliłem Działa tak jak działało Czyli strasznie muli Może ktoś powiedzieć że mam coś z kompem ale nie inne portale działają normalnie Zdjęcia się otwierają bardzo szybko A tu jak pochwaliłem to nie mogłem wejść na stronę ogłoszenia
0

Hałabała

użytkownik

Ja pierdziu - Mango Gdyniaa robi siarę na portalu ch24. A tak serio - mi sie galeria BARDZO szybko ładują
Oceniono 1 raz 1

sabaka

użytkownik

Adminie Jacku, po Tobie to można się było jednak więcej profesjonalizmu spodziewać.

Skoro już pracujesz dla firmy Piotra M. z Człuchowa, która zajmuje się działalnością tożsamą z Chojnetem to powinieneś wiedzieć, że jeśli np. portal ma umowę na łącze o przepustowości X to Chojnet tyle daje i ani kropli więcej, prawda? Więc to raczej nie dostawcy internetu wina.

Z drugiej strony u mnie działa dobrze. Ładuje się szybko, również galerie. Ale co ja tam wiem...
Oceniono 3 razy 3

AdminJacek

użytkownik

• Jacek Grzona
sabaka - nie zdążyłem odpisać poprostu ale zgadza się w końcu to są pieniążki. Generalnie żeby nie było nie ma nic przeciwko naszej konkurencji Sabaka mnie wyprzedził bo chciałem napisać, że ch24 ma takie łącze na jakie podpisał umowę
0

bzzz

użytkownik

Dziś wchodziłem na portal z 4 łącz (Neo, Play, Orange i Chojnet) i wszystko śmiga. Więc albo coś nie tak z tymi opiniami albo odpowiedni ludzie nasluchują to forum i szybko i własciwie reagują.
0

Dorotka

użytkownik

na Petrusie śmiga aż miło
0

mango

użytkownik

No ja mam internet z Oslink Może dlatego tak mam. Wtedy to wszystko rozumiem. Może ktoś napisze co też ma z tej sieci
0

sabaka

użytkownik

@AdminJacek
nic się nie stało, fajnie, że się zgadzamy ;) Chociaż ostatecznie myślę, że nie jesteście sobie z Chojnetem konkurencją skoro oni są w Chojnicach, a Wy w Człuchowie. Zdaje się, że się "zasięgiem" nie pokrywacie. ;)

@mango
Portal u mnie nadal dobrze gra. Czekamy i obserwujemy. Mogłeś/aś od razu napisać, że masz oslink, różne legendy o tym już tutaj można było czytać.

0

AdminJacek

użytkownik

• Jacek Grzona
Dzisiaj to nie problem
0

niko

użytkownik

a ja mam z petrusa i nie pamiętam żeby zamulał więc sobie chwale
0

tygrysica

użytkownik

Mnie nic nie zamula.
0

xxxyy

użytkownik

Proponuje dodawanie 3 ogłoszeń dziennie a jeśli będą 2 identyczne ogłoszenia zawiesić na 24 h jeśli to nic nie pomoże zablokować konto i kolejne też jeśli będą często dodawane ogłoszenia!
0

n*n

użytkownik

Ale dla jakiś celów zbudowano ten portal - na Tablicy też "szmaty" i "buciory"
0

Chojnicki Kaszalot

użytkownik

gdzie jest mój post krytykujący lenistwo administratorów???????????????????????????????
tu to umiecie usuwać a ogłoszenia to co?????????????????????????????????????????

LENIE PATENTOWANE CI ADMINISTRATORZY A SŁOWO KRYTYKI JEST USUWANE

usuńcie to jeszcze raz a będziecie mieli taki wpis wszędzie, w każdym temacie i na każdej stronie ogłoszenia-nie wiecie co to wolność słowa???????????
Oceniono 3 razy 3

Logowanie

Zaloguj się

Pozdrowienia dodaj

0 znaków

Kursy walut

NBP 2012-05-23
1 USD 3.45 1.92% 1 JPY 4.34 2.14%
1 EUR 4.36 0.86% 1 RUB 0.11 1.11%
1 CHF 3.63 0.87% 1 CZK 0.17 -0.12%
1 GBP 5.41 1.32% 1 SEK 0.48 1.05%

Sondaże Ch24 archiwum »

Czy parking przy parku Tysiąclecia powinien pozostać w dłuższej perspektywie bezpłatny?

Wyniki Lotto

LOTTO 2012-05-22

• 6
  • 9
  • 32
  • 34
  • 38
  • 44

Ceny paliw na chojnickich stacjach2012-05-17

E95 E98 ON LPG BIO
123 Statoil 5.82 zł 5.97 zł 5.77 zł 2.82 zł -
Bliska - - - - -