pablito
użytkownik
Jak według was brzmi definicja "wolnego związku"........ No i co wogóle dla kogo to słowo oznacza w życiu?!
black18
użytkownik
Nie istnieje coś takiego jak wolny związek - związek sam w sobie jest ograniczeniem i już momencie nazywania czegoś "związkiem" jesteśmy ograniczeni.
Matiz
użytkownik
Dokładnie. Nie istnieje cos takiego jak wolny związek. Jesli ktos uważa cos takiego za fer, to albo nie jest pewien swoich uczuć, lub wogóle nie wie na czym polega prawdziwy związek (prawdopodobnie nigdy tego nie przeżył). A takie propozycje najcześciej padają ze strony naszej młodzieży 16-22 lata (przykład oczywiście) bo chcą sie wybawić i dawać na lewo i prawo, poprostu nie chcą byc uwięzione z kimś, niestety takie mamy czasy. Poprostu albo się kogos koch i chce sie byc z nim oddac sie mu w całości, zaufać itd, albo nie kocham kogoś i poprostu nie jestem z nim. A Wolny związek sam sobie nigdy nie istniał nie istnieje i nie bedzie istniał. A jezeli ktoś tak sadzi to poprostu nigdy nie poznał prawdziwego związku i szczerej miłości....takie jest moje zdanie.
cacy
użytkownik
wolny związek to taki, kiedy ci mucha siada na żarciu a ty jedynie możesz ją odgonić.
SAGE
użytkownik
Odmawiam walki na rozum z osobą nieuzbrojoną!
tajemnicza
użytkownik
widzę że każdy jakos dziwnie rozumie pojecie wolnego zwiazku xd czemu ludzie a zwlaszcza kobiety (tez jestem kobieta) widza ten wolny zwiazek jako spotykanie tylko dla sexu? i oraz to ze facet sie ulatnia i dla niego to dobre wyjscie bo sie nami bawia.... wolny zwiazek to indywidualny uklad dwoch partnerow.... wiec to nie musi byc na zasadzie tylko sexu i to z wieloma partnerami. bylam w takim jednym zwiazku zwanym wolnym i uklad mielismy taki ze sex z innymi partnerami nie wchodzi w gre no jakos nie bede zbiarc syfu innych lasek no i normalne spotykanie sie i spedzanie milo czasu nie tylko w lozku...czyli w skrocie zwykly zwiazek ale bez przedstawiania sie rodzinie bez wyznawania milosci itd. i podstawa takiego zwiazku jest to aby to bylo z zaufana osoba a nie z ledwo poznanym facetem. i zrozumcie ze my kobiety tez mozemy sie bawic facetami nawet sobie nie zdajecie sprawy jak ich to boli jak my mamy wladze nad nimi i to oni sa na nasze skinienie;d ja sie juz o tym przekonalam i kurcze satysfakcja murowana;d oczywiscie nie wykorzystalam porzadnego faceta tylko zbyt pewnego siebie co sie pozniej okazalo wcale taki nie byl a to ja bylam gora a ona moja zabawka ;d przynajmniej jeden taki facet powinien byc w zyciu kazdej kobiety abysy mogly sie poczuc silniejsze a nie co chwile ryczaly do poduszki jak to bywa ;d
stopa
użytkownik
Cześć, jestem Jowita i od dziś będę użytkownikiem tego forum. Pozdrawiam
finiii
użytkownik
Witam serdecznie wszystkich
alaala
użytkownik
Witam wszystkie miłe mordki obecne na tym forum : )
gigi6
użytkownik
Witam i przy okazji miłego dnia życzę !
alaala6
użytkownik
Czesc, zlozylam konto no i wlasdnie witam się z wami
agrus
użytkownik
Witam wszystkich użytkowników tego forum Miło mi do Was dołączyć