Frank
użytkownik
Wpis słabo oceniony przez użytkowników. [rozwiń]
Jaką firmę byście polecili na wykonanie mebli do pokoju tzn. stoły, ławy, komody i dużej szafy. Interesują mnie meble z drewna nie z płyty, polecacie kogoś?
wrednota
użytkownik
Józef Moczadło, Powałki, adres i telefon do znalezienia w sieci. Rekomendacje np. tu:
http://chojnice24.pl/artykul/13639/nowy-gabinet-burmistrza/
Frank
użytkownik
Dzięki ale obawiam się że na tego Pana mnie nie stać :/ a kogoś jeszcze polecacie?
wrednota
użytkownik
Czy cię stać, czy nie, nie dowiesz się, jeśli nie zapytasz. Nie pomyślałam, że przerazi Cię ten artykuł. Kwota, o jakiej jest mowa w artykule zawiera pełen remont gabinetu, a nie tylko meble. Weź pod uwagę, że remontu nikt nie wykonywał sam, a jakaś firma na zlecenie. Koszt mebli zapewne nie przekroczył połowy ceny wszystkiego.
Frank
użytkownik
Nie przeraził, ale mam odłożone pieniądze i chce kupić dobre meble które będą mi służyć ( i liczę się że takie kosztują sporo ) przez lata a nie tanie z płyty które po roku się rozwalą. Tylko najlepiej znaleźć kogoś z polecenia kto już ma meble od danego producenta. Dzięki za namiary na Pana Moczadło, przedzwonię. A znacie/polecacie jeszcze kogoś?
Romeq77
użytkownik
Też jestem zdania, że lepiej kupić coś dobrego, co przetrwa dłużej, niż podpalać się na tanie meble, które rozlecą się w ciągu roku.
Ostatnio edytowany przez Moderatora (2015.10.11 00:05:15)
mirek
użytkownik
w Klawkowie robi ktos znajoma tam robila
kacprek
użytkownik
Tutaj robią bardzo dobrej jakości meble ekskluzywne warszawa
https://czapliccy.eu/meble-ekskluzywne-warszawa/ Wyglądają cudnie i są robione pod indywidualne zamówienie klienta. A przy tym pomimo wspaniałej jakości i precyzji wykonania mają przystępną cenę
pietka
użytkownik
My podobnie zamawialismy sporo mebli przez internet. Budowaliśmy się rok temu oraz nie mieliśmy czasu na to aby jeździć po licznych sklepach meblarskich. Woleliśmy po prostu zamówić sobie meble oraz dekoracje przez internet

Jest taniej jak i o wiele wygodniej.
Nie wiem czy znacie sklep meble arkadius ale jeśli nie to polecam sobie zajrzeć:
https://meblearkadius.pl/produkt/taboret-do-toaletki-gama-monte-alfa-klick-rossano/
W sklepie mozna dorwać porządne meble w dobrej cenie, poza tym mają darmową wysyłkę mebli.
Ostatnio edytowany przez pietka (2020.08.19 11:50:44)
Różnica między ludźmi, którzy realizują swoje marzenia a całą resztą świata nie polega na zasobności portfela. Chodzi o to, że jedni przez całe życie śnią o przygodach a inni, a inni pewnego dnia podnoszą wzrok znad książki, wstają z f
Rosita
użytkownik
ooo fajnie, że polecasz, bo też kogoś szukam do mebli, do kuchni