Czas na grilla
Długi majowy weekend tradycyjnie już otwiera sezon na grilla. Niestety najczęściej grillowe menu ogranicza się do pęta kiełbasy i gotowych zestawów z marketu. Chcesz odmiany? Proszę bardzo! Prezentujemy najlepsze przepisy na pieczone mięsiwa, ryby, owoce i warzywa, a także oryginalne sosy i dipy.
Mięsa:
- Karkówka w zalewie
- Kurze piersi nadziewane kozim serem
- Kurczak w stylu tajskim
- Egzotyczne drobiowe szaszłyki
- Szaszłyki jagnięce po grecku
- Sałata z kurczakiem na ciepło
Ryby:
- Pstrąg w ziołach
- Łosoś w sakiewkach
- Miodowo-imbirowy łosoś z grilla
- Grillowany łosoś z jabłkiem i brzoskwinią
Pieczone owoce i warzywa:
8 komentarzy
Komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Wydawca nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
Dodaj komentarz
Komentarze publikowane są dopiero po sprawdzeniu przez moderatora!